05/05/2024

Νέα προϊόντα Babdoy στο Fightersdome

Η εταιρία BadBoy κάνει την εμφάνιση της στον χώρο των πολεμικών τεχνών στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

Από τότε μέχρι σήμερα είναι σπόνσορας πολλών μεγάλων αθλητών όπως  ο Mauricio “Shogun” Rua, Lyoto Machida, Frank Shamrock, Alexander Gustaffson,Chris Weidman  και άλλοι πολλοί.

 

Στην Ελλάδα κάνει την εμφάνιση επίσημα πλέον  στο www.fightersdome.gr το 2011, λανσάροντας μοντέρνα σχέδια σε Τ-shirts και hoodies.
To Fightersdome.gr παρουσιάζει την καινούρια σειρά της Badboy Legacy II.

LegacyIIBoxingGloves: 100% δερμάτινα γάντια προσφέρουν άνεση και αντοχή σε κάθε είδους προπόνηση. Με τα 5 στρώματα αφρού στο μπροστινό μέρος,τα γάντια προστατεύουν τα χέρια από κάθε είδους επιβάρυνση στην προπόνηση,ενώ το Air Flow Mesh επιτρέπει στο χέρι να αναπνέει και να κρατάει την θερμοκρασία σε σωστά επίπεδα.

Διατίθονται σε δυο χρώματα Γκρι/Μπλε και σε Μαυρο.

LegacyIIMMAGloves : 100% δερμάτινα γάντια προσφέρουν άνεση και αντοχή σε προπόνηση ΜΜΑ. Το σταυρωτό δέσιμο στον καρπό με λάστιχο και Velcro βοηθάει στην σταθερότητα και άνεση του γαντιού πάνω στο χέρι. Ο εργονομικός σχεδιασμός του συμβάλει στο ευκολότερο κλείσιμο της γροθιάς, αποφεύγοντας έτσι τραυματισμούς στα χέρια καθώς και πιθανότατα δάχτυλα στα μάτια του παρτενέρ.

LegacyIIShinguards: Οι δερμάτινες επικαλαμίδες προσφέρουν ασύγκριτη προστασία στο καλάμι και στο κουντουπιέ. Με τον εξαιρετικό σχεδιασμό τους προστατεύουν περισσότερο την εξωτερική ευαίσθητη περιοχή της περόνης μέχρι το ύψος του γονάτου, καθώς παράλληλα επιτρέπουν για άνετα λακτίσματα με την κνήμη. Δένει με διπλά λάστιχα στην γάμπα ώστε να κρατιέται σταθερή μπροστά και να μην στρίβει πάνω στο πόδι.

Διατίθονται σε δυο χρωματα Γκρι/Μπλε και σε Μαυρο.

BadBoyEarguards: Τα προστατευτικά για τα αυτιά εφαρμόζουν σε κάθε κεφάλι, αφού διαθέτουν τρία σημεία προσαρμογής μεγέθους. Τα σκληρά σημεία που προστατεύουν ακριβώς πάνω στα αυτιά επικαλύπτονται και εξωτερικά αλλά και εσωτερικά  με μία στρώση αφρού για αποφυγή γδαρσίματος του παρτενέρ κατά την πάλη.

Like us on Facebook : https://www.facebook.com/FightersDome.Gr

Follow us on Twitter : https://twitter.com/FightersdomeGr

See us on Instagram : http://instagram.com/fightersdome

Watch us on Youtube : http://www.youtube.com/channel/UCn7I3hJiklCLK_NBVOvKPdg