18/05/2024

Νίνα Γράψα: Eυχαριστώ τον προπονητή μου και τον κόσμο

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Η Νίνα Γράψα εντυπωσίασε με την χθεσινή της παρουσία στην Πάτρα, αλλά για αυτούς που την γνωρίζουν η εμφάνιση της  πρωταθλήτριας μόνο έκπληξη δεν ήταν. Νίκησε την Πολωνή  Angelika Suchocka με την… συνταγή του προπονητή της Μάριου Κατσή, του οποίου σε αποκλειστικές δηλώσεις πλέκει το εγκώμιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της στο Fightsports. gr:

Nίνα συγχαρητήρια αρχικά για την νίκη σου. Ποιο ήταν το μυστικό της εμφάνισής σου;

Είχα συγκεκριμένες οδηγίες από την γωνία μου, γι’ αυτό και έπαιξα συντηρητικά και με συγκεκριμένη στρατηγική. Ο προπονητής μου προσπαθούσε να προσαρμόσει το στυλ παιχνιδιού μου από πυγμαχικό σε Κ1. Από την γκαρντ μέχρι τις επιθέσεις και τις άμυνες. Είμαι ευχαριστημένη που κατάφερα να το βγάλω αυτό στον αγώνα και που εκτελούσα κάθε οδηγία που μου έδινε ο Μάριος. Πάντα νιώθω ότι μπορώ και καλύτερα. Νομίζω όμως αυτή είναι η δίψα μου για μάχη και το αγωνιστικό αίσθημα που νιώθω από τότε που άρχισα το Kick Boxing. Δουλεύοντας σκληρά θα έρθει και το… παραπάνω.

Τα συναισθήματά σου για τον κόσμο που βρέθηκε να στηρίξει τις προσπάθειές σας;

Το γήπεδο του Απόλλωνα Πάτρας ήταν πραγματικά γεμάτο!!! Χάρηκα που για πρώτη φορά στα 5,5 χρόνια ενασχόλησής μου με το άθλημα, ανάμεσα στους θεατές υπήρχε και ο πατέρας μου και κάποιοι συγγενείς μου. Επίσης ήταν αξιοσημείωτη η παρουσία πολλών μικρών παιδιών. Είναι όμορφο να βλέπεις η νέα γενιά να στηρίζει αυτό που πρεσβεύεις.