04/05/2024

Νίνα Γράψα: Δεν υπάρχουν φαβορί!

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Μπορεί η Νίνα Γράψα να έχει μεγαλύτερη εμπειρία αγώνων από την Πέπη Δημητρούκα, ωστόσο σύμφωνα με δηλώσεις της, στο Fightsports. gr αποποιείται τον ρόλο του φαβορί, ενόψει του Promo Fight.

« Φαβορί δεν έχω νιώσει ποτέ μου κι ούτε πρόκειται. Έχω ξαναπεί, δεν υπάρχουν φαβορί. Το ρινγκ δεν συγχωρεί. Αρκεί μία λάθος κίνηση και όλα τελειώνουν. Θα πω με μεγάλη ειλικρίνεια πως έτυχε κάποιους μήνες πριν, να δω ένα μικρό βίντεο από κάποιο αγώνα της Πέπης και τότε είχα πει πως εδώ υπάρχει ένα μεγάλο ταλέντο! Την ευχαριστώ που δέχτηκε το ματς», είπε αρχικά η Γράψα που συνέχισε μιλώντας για την προετοιμασία της.

« Ο Σεπτέμβρης θα με βρει προετοιμασμένη πλήρως αφού οι διακοπές μου ήταν μόλις 10 μέρες. Η προετοιμασία μου πάει πολύ καλά, με όλους τους αστάθμητους παράγοντες που βιώνει ένας αθλητής. Περίμενα πολλά χρόνια αυτή την στιγμή, που θα έπαιζα στη πόλη που γεννήθηκα. Στόχος μου είναι να βελτιωθώ αγωνιστικά, μέσα από τα παιχνίδια και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Πριν μπω στο ρινγκ, πριν από κάθε παιχνίδι λέω στον εαυτό μου. “Aς κερδίσει η καλύτερη. Aυτή που πόνεσε περισσότερο και προσπάθησε κι άλλο μετά από κάθε σπάρινγκ. Η νίκη αξίζει σε αυτόν που προπονήθηκε πιο σκληρά”.