05/05/2024

Νίκες για Μουράτη, Παπαδόπουλο, Μυζήθρα, στο Scorpion

Oι διασυλλογικοί του Scorpion διεξήχθησαν χθες με το Fight club Kakarelis να εκδίδει ανακοίνωση σχετικά με τις επιτυχίες των αθλητών της.

«Μια απίθανη αγωνιστική ημέρα γεμάτη εκπλήξεις…!!! Συγχαρητήρια στον Κο Σαριδάκη Γιώργο για την φανταστική διοργάνωση που έκανε….!! Το στάδιο γεμάτο μεχρι τα κεραμίδια….!! Συγχαρητήρια στο Fightclub Kakarelis και τον προπονητή μας Νίκο Κακαρέλη τον επίσημο βοηθό μας πλέον και πολύ καλό αθλητή Γιάννη Ντρόλα…!!

Σήμερα ο Αθλητής μας Δημήτρης Μυζήθρας έκανε το παιχνίδι της ζωής του ever….!! Ο Τάσος με πολύ βελτιωμένη εικόνα κέρδισε τον ένα απο τους δύο αγώνες που έπαιξε.., φοβερός στον δεύτερο αγώνα….!!

Η Χριστίνα Μουράτη σαν οδοστρωτήρας δεν νίκησε απλά…αλλά πέρασε από πάνω από την άλλη αθλήτρια….!! Έσκισε….!! Ο φίλος Κουτρούμπας κέρδισε μόνος….., γιατί οι αντίπαλοι απλά τον φοβήθηκαν και έφυγαν πριν ανέβουν στο ρίνγκ….!! Ο Κώστας ο μικρός, έσκισε και έχει μόλις 1,5 μήνα προπονήσεων…, μιλάμε για αστέρι….το νέο αστέρι της σχολής….!!! Ορφανάκος Δημήτρης άξιος άξιος άξιος…., αυτή η εμφάνιση του, η δεύτερη παρακαλώ, πολύ ποιό βελτιωμένη απο την προηγούμενη…!! Κουτσούκης Γιώργος…αν και άρρωστος με φοβερή κατάπτωση και υποτονικότητα τα κατάφερε και έπαιξε παλικαρήσια…!!

Τέλος.., ο Κώστας Παπαδόπουλος αφού κατάφερε να μας στείλει στον άλλο κόσμο με ένα φοβερό knock down… που δέχτηκε από τον αντίπαλο του στα πρώτα 45 δευτερόλεπτα του πρώτου γύρου…., κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο του με φοβερά χτυπήματα απανωτά….!! Βέβαια ο προπονητής του έπαθε τρία-τέσσερα απανωτά εμφράγματα αλλά τόσα έπαθα εγώ….και όλοι οι συναθλητές του να φωνάζουν υπέρ του..!! Τέλος καλό ολα καλά και επίσης σε 11 συμμετοχές πήραμε 9 χρυσά….!! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας και στους προπονητές μας…».