03/05/2024

Νέο ξεκίνημα για το Battle Arena Αγίας Παρασκευής

Ανακοίνωση Battle Arena

Νέο ξεκίνημα, νέοι ορίζοντες! Δημιουργήσαμε έναν ξεχωριστό χώρο συνύπαρξης μαχητικών αθλημάτων και ουσιαστικής, εξατομικευμένης εκγύμνασης! Η καθημερινότητά μας απαιτεί πλέον όχι μόνο γρήγορες αλλά και ουσιαστικές και μόνιμες επεμβάσεις. Έτσι, ενώθηκαν δυο ξεχωριστοί χώροι, τα μαχητικά αθλήματα και το fitness, με άμεσα, ουσιώδη και ευχάριστα αποτελέσματα.

Στα πλαίσια σωστής και υπεύθυνης εκγύμνασης των αθλουμένων μας, υπάρχει δυνατότητα λιπομέτρησης και εξατομικευμένης διατροφής, για υπεύθυνα και γρήγορα αποτελέσματα. Πλέον προσφέρονται οι εξής επιλογές:

1. Fight arena (για ενήλικες) Πλούσιο περιεχόμενο από τα πιο αναγνωρισμένα μαχητικά αθλήματα:

  • MMA
  • Sanda
  • Muay Thai
  • Brazilian Jiu-Jitzu
  • Kick Boxing
  • Πυγμαχία

2.Kids arena (για παιδιά) 
Η ολοκληρωμένη προσέγγιση για παιδιά HMA (Holistic Martial Arts) προσφέρει στα παιδιά ό,τι καλύτερο: Συνδυασμό πολεμικών τεχνών υπό μορφή παιχνιδιού και διασκέδασης. Έτσι τα παιδιά αποκτούν φυσική κατάσταση, αυτοπεποίθηση, δημιουργία και πειθαρχία, βασικά χαρακτηριστικά σε όλη τους τη ζωή.

3.Girls Arena (για γυναίκες)
Όλες οι γυναίκες θέλουμε μια φυσική κατάσταση, δυνατό κορμί και ευεξία για να ανταπεξέλθουμε στην καθημερινή μας ζωή! Παρέχεται εξειδικευμένη προπόνηση για γυναίκες, με επικέντρωση σε σημεία του σώματος που στηρίζουν τη θηλυκότητά μας και μας γεμίζουν δύναμη και αυτοπεποίθηση!

4.Fit Arena (για ενήλικες)
Το fitness έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας! Στο τμήμα παρέχονται ασκήσεις : trx, crossfit, κρίκοι εκγύμνασης, kettlebells, ελεύθερα βάρη, μπάλες pilates, medicine balls και πολλά ακόμα!

5.Xtreme Arena (για ενήλικες) 
Το fitness στα όριά του! Συνδυασμός μαχητικών αθλημάτων και fitness με χρήση εξοπλισμού όπως heavy rubbers, κρίκους ενόργανης, trx, kettlebells, ελεύθερα βάρη και πολλά ακόμα για πιο γρήγορα και δυναμικά αποτελέσματα! Δύο γυμναστές, πολλές επιλογές!