19/04/2024

Νέο διεθνές ματς έκλεισε ο Πολίτης για τον Firas Eid

Ο αθλητής που ανήκει στο ρόστερ του Gods of War και προπονείται συχνά πυκνά με τον Στέλιο Πολίτη θα κοντραριστεί με τον Karim Ghajji στις 9 Νοεμβρίου.


Τον αγώνα έκλεισε ο κ. Πολίτης και είναι ο δεύτερος που ανακοινώνει και αφορά ξένους αθλητές που συνεργάζονται με το promotion.

«Σήμερα σειρά έχει να ανακοινώσουμε το σπουδαίο αγώνα που κλείσαμε για τον Firas Eid αθλητή της ομάδας μου του Gods of war από το Λίβανο στις 9 Νοεμβρίου στο Παρίσι! Αντίπαλος ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Παγκόσμιου kickboxing ο Karim Ghajji που έχει περισσότερες από 20 παγκόσμιους τίτλους και ζώνες της ISKA, ενώ είναι και πρωταθλητής στο Bellator kickboxing.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στα 77 κιλά με όρους super-fight K-1. Να θυμίσουμε ότι ο Λιβανέζος αθλητής έρχεται ανελλιπώς στις προπονητικές μας κατασκηνώσεις κάθε καλοκαίρι όπου προπονείται με την ομάδα μας του Zen Fighting Club και είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα της χώρας στο kickboxing. Στον αγώνα θα ταξιδέψουμε μαζί και θα είμαι στη γωνία του. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία .Είμαστε στα μεγαλύτερα παγκόσμια ρινγκ».