29/04/2024

Νέα μεγάλη διάκριση για την Πρίφτη σε διεθνές επίπεδο

Αναγνώριση σε διεθνές επίπεδο για την Πρίφτη.

Τον τίτλο “Μαχήτρια της Χρονιάς” (FEMALE FIGHTER OF THE YEAR), απένειμε το έγκριτο διεθνές website Beyond Kickboxing στην Αντωνία “The Panther” Πρίφτη για τη συνολική της πορεία το 2023, με αποκορύφωμα την επικράτηση έναντι της περσινής Fighter of the Year, Kana, και την κατάκτηση του Παγκόσμιου τίτλου flyweight στο K1-WGP της Ιαπωνίας.

Το γεγονός αυτό συνιστά από μόνο του άλλη μια τεράστια επιτυχία για την Αντωνία, αλλά και για τον Ελληνικό αθλητισμό και το Ελληνικό kickboxing στο σύνολό του.

To Beyond Kickboxing τιμά την αθλήτρια η οποία “έχει επιδείξει απαράμιλλη δεξιοτεχνία, ανθεκτικότητα και αθλητικό πνεύμα στη σφαίρα του γυναικείου kickboxing“. Συγκεκριμένα διαβάζουμε οτι “το masterclass της Αντωνίας Πρίφτη, ενάντια στην περσινή Fighter of the Year Kana Morimoto της δίνει το φετινό βραβείο Female Fighter of the Year. Η Ελληνίδα μαχήτρια Αντωνία Πρίφτη σημείωσε την πρώτη της χρυσή επιτυχία εκτός Ευρώπης απέναντι στην πρωταθλήτρια Flyweight γυναικών K-1, Kana Morimoto. H Πρίφτη κυριάρχησε απέναντι στην KANA στους τρεις γύρους της μάχης για τον τίτλο, επιδεικνύοντας ένα εξαιρετικό σχέδιο παιχνιδιού μαζί με ανώτερη ταχύτητα και πυγμαχία και αντιμετωπίζοντας έτσι με επιτυχία την Γιαπωνέζα power puncher. Μετά τον πρώτο γύρο, ο Πρίφτη έμοιαζε με mismatch για την KANA, κυριαρχόντας απέναντι στην Γιαπωνέζα μαχήτρια. Παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται σε βάρη έως και 57,5 κιλά, η Πρίφτη φαίνεται να έχει βρει τη θέση της στα 52 κιλά μετά τη διεκδίκηση της ζώνης K-1.”

Από τη μεριά μας, ευχαριστούμε πολύ τον ιστότοπο για αυτή τη διάκριση και επιφυλασσόμαστε για τον πρώτο αγώνα υπεράσπισης του τίτλου Κ-1 της Αντωνίας “The Panther” Πρίφτη, σε τόπο και χρόνο που θα ανακοινωθούν σύντομα.