03/05/2024

Νάσσος Γλυκής: «Αδικήθηκε ο Παπαδημητρίου στην Ολλανδία»

Άδικο αποτέλεσμα σύμφωνα με τον προπονητή του Sweet Kill

Επέστρεψε στην δράση μετά από καιρό ο Νίκος Παπαδημητρίου στην Ολλανδία κόντρα στον Mark Trijsburg. Ο προπονητής Νάσσος Γλυκής τονίζει πως η ήττα ήταν άδικη καθώς το παιχνίδι ήταν υπέρ του Sweet Kill. Αναλυτικά η ανακοίνωση του επικεφαλής των Budo Fighters.

«Το παιχνιδι ηταν καθαρα υπερ του Παπαδημητριου και το αποτελεσμα ηταν αναποδο. Αναλυτικα: Ο 1ος και ο 2ος γυρος ηταν κοντινοι με υπεροχή ομως του Νικου, καθώς η επικρατηση του στην κατοχη του κέντρου και συνεχομενη πιεση με πιο ουσιαστικα σημεια, και σερι χτυπημάτων, απο αυτα του Ολλανδου ,επρεπε να κανουν τη διαφορα.

Ο 3ος γυρος( και πιο καθοριστικος γενικα στην κριση ενος αποτελεσματος) ηταν ξεκαθαρα του Παπαδημητριου με μεγαλη διαφορα. Ο Νικος έχοντας ολο και καλυτερη αποδοση ανα γυρο, ασκησε μεγαλη πιεση, με ωραια σερι χτυπηματων και θεαματικες τεχνικες, μπλοκαρισε τα παντα, κροκαρισε τον Ολλανδο, και αν ειχε αλλο μισο λεπτο στην διαθεση του θα τον πηγαινε κατω.

Θεωρω λοιπον οτι το παιχνιδι ηταν καθαρα υπερ του Παπαδημητριου, δόθηκε ανάποδο αποτέλεσμα και οτι καθοριστικο ρολο στο αποτελεσμα επαιξε η εδρα και η προωθηση του Ολλανδου . Οπως και να εχει, για εμενα προσωπικα στην δεδομένη φάση του αθλητη μου, δεν εχει τοση σημασια το αποτελεσμα , για αυτο και δεν δημιουργησα και θεμα στο αναποδο αποτέλεσμα.

Για εμενα σαν προπονητη του Νικου, έχει σημασια οτι ο αθλητης μου, μετα απο τρισημιση χρονια αποχης απο τα ρινγκ, επιτέλους πηρε αξιόλογο και γεματο παιχνιδι τριών γυρων , αντιμετωπιζοντας τον φορμαρισμενο νουμερο ένα Ολλανδο της κατηγοριας, σημειοτέο μιας κατηγοριας βαρυτερης απο τα κιλα του Νικου.

Πιστευω λοιπον οτι ο Νικος τα πηγε αρκετα καλα και καθε γυρο ηταν και καλυτερος. Πιστευω οτι αν δινοταν εξτρα γυρος ο Ολλανδος θα εχανε με νοκ αουτ. Αυτος ηταν και ο σκοπος μας , ενας γεματος αγωνας με τρεις χορταστικους γυρους, και εναν Παπαδημητριου καθε γυρο να αποδιδει και καλυτερα.

Βρισκοντας λοιπον ξανα τα πατηματα μας προχωραμε με αντιπάλους επιπεδου να βελτιωνουμε και να ξαναβρισκουμε την φορμα και τις επιδόσεις παγκοσμιου επιπεδου , οπως μας εχει συνηθισει αλλωστε ο Νικος. Στοχος μας η επανοδος με κοντινα και αξιολογα παιχνιδια , και η συνεχόμενη εξελιξη του αθλητη μου Νικου Παπαδημητριου.

Τα καλύτερα ερχονται. Να ευχαριστησουμε για ακομη μια φορα τον Γιωργο Περγιαλη για το ματσαρισμα, τους χορηγους και υποστηρικτες του Νικου Παπαδημητριου καθως και όλη την οικογενεια των Budo Fighters. Συνεχίζουμε δυναμικά».