04/05/2024

Νάσος Γλυκής: Μεθοδευμένη η ήττα του Πεταρούδη

Παράπονα από την φιλοξενία των διοργανωτών στην Μάλαγα αλλά και για μεθοδευμένη ήττα μίλησε ο Νάσος Γλυκής, αναφορικά με τον αγώνα του Φίλιππου Πεταρούδη με τον Daniel Puertas. 


Το αποτέλεσμα ήταν διακοπή από την γωνία (abandoned) στα μέσα του δεύτερου γύρου, νίκη του Puerta. ( Και όχι όπως οι διοργανωτές το ανακοίνωσαν σαν ΤΚΟ – ο προπονητής Νάσος Γλυκής το διέκοψε) Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Ξεκινώντας από ένα ταξίδι 16 ωρών για την κοντινή Ισπανία και καταλήγοντας σε ένα άθλιο μοτέλ χωρίς θέρμανση ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα. Την δεύτερη ημέρα , η διαδικασία της ζύγισης έγινε με ερασιτεχνική ζυγαριά που έδειξε πάνω τον Πεταρουδη.

Ταλαιπωρία με τρέξιμο και ιδρώματα . Την Τρίτη ημέρα από την ώρα προσέλευσης 17:00 , ο Πεταρούδης έπαιξε..στις 01:40 το βράδυ, δηλαδή μετά από 8 ώρες και 40 λεπτά .

Σημειωτέον ότι ο αντίπαλος του είχε έρθει μόλις μία ώρα πριν. Ο αγώνας ξεκίνησε με θέαμα και τους δύο αθλητές να ανταλλάσσουν πολύ δυνατά χτυπήματα και συνδυασμούς στον πρώτο γύρο.

Προς τα μέσα του δεύτερου γύρου ο Πεταρούδης δέχθηκε ένα λάκτισμα στο κεφάλι που τον ζάλισε στιγμιαία. Συνέχισε να παίζει, αλλά ο προπονητής του Νάσος Γλυκης διέκοψε το παιχνίδι.

Το αποτέλεσμα ήταν μεθοδευμένο. Πήραμε μια ιδιαίτερη αγωνιστική εμπειρία. Κρίμα που δεν είχαμε την ευκαιρία να αναμετρηθούμε fair play με έναν τόσο καλό αντίπαλο. Συνεχίζουμε δυναμικά , ευχαριστούμε όλους όσους πιστεύουν σε εμάς και στέκονται δίπλα μας «.