18/05/2024

Μπιτάκου προς Ζαμπίδη: «Μετρητά 50.000 ευρώ, υπογραφή και τα παίρνεις!»

Σε άλλο επίπεδο πήγε το σίριαλ της πιθανής μάχης μεταξύ του Μιχάλη Ζαμπίδη και του Σταμάτη Μπιτάκου η promoter του No Limits Γεωργία Μπιτάκου αφού με επιστολή της στα ΜΜΕ καλεί τον Μιχάλη Ζαμπίδη να παραστεί σε συγκεκριμένο χώρο την Παρασκευή 28 του μήνα όπου παρουσία δημοσιογράφων θα τον περιμένουν τα 50.000 ευρώ της προκαταβολής σε μετρητά ώστε να υπογράψει και να τα πάρει εκείνη τη στιγμή!

 

Αυτή η ανακοίνωση έρχεται και ως απάντηση σε αυτή της μεριάς Ζαμπίδη τόνισε ότι αρνήθηκε τον αγώνα γιατί «Δεν είχε τα χρήματα η κα. Μπιτάκου». 

Δείτε την επιστολή της…κίνησης φορσέ όπως την αποκαλεί η ίδια!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Μιχάλη Ζαμπίδη, για να τελειώνουν τα ψέματα, έλα την Παρασκευή να πάρεις τα χρήματα και υπέγραψε να κλείσουμε επιτέλους τον ΑΓΩΝΑ!!!!!

ΚΙΝΗΣΗ FORCE’…………….. *
Ανακοινώσεις, δημοσιεύματα, δηλώσεις, γνώμες, εικασίες, ψέματα, αμφισβητήσεις και πόσα άλλα ακολούθησαν την πρότασή μου για το μοναδικό παιχνίδι στην Ελλάδα που θα μπορούσε να αλλάξει το χάρτη των δυναμικών αθλημάτων.
Από την αρχή μέχρι και σήμερα τελικά θα μπορούσε όλο αυτό να παρομοιαστεί με μια…παρτίδα σκάκι…..με στόχο να ‘’πέσει’’ ο βασιλιάς ….να πέσει όχι από το θρόνο του αλλά να πέσουν οι άμυνές του και να συναινέσει στο να γίνει εφικτή η μάχη που το κοινό των δυναμικών αθλημάτων αναζητάει διακαώς ανάμεσα στους δύο πιο δημοφιλείς αθλητές της χώρας μας.
Μιχάλης Ζαμπίδης και Σταμάτης Μπιτάκος κάποτε καρδιακοί φίλοι , πλέον ορκισμένοι εχθροί. Και ο πιο αδιάφορος θέλει να δει αυτή την ανελέητη μάχη.
Σε αυτή την παρτίδα λοιπόν ήρθε η ώρα για την κίνηση force’:
Μην κουράσουμε άλλο τον κόσμο με μακροσκελείς ανακοινώσεις , απλά πράγματα:
Μιχάλη ανακοίνωσες ότι είσαι επαγγελματίας και θα παίξεις εάν υπάρχουν τα χρήματα…με κατηγόρησες πριν λίγες μέρες μέσω ανακοινώσεώς σου ότι δεν τα έχω και πως έλεγα ψέματα στο κόσμο και σε εσένα.
Την Παρασκευή 28/2 θα αποδειχτεί περίτρανα ότι τα χρήματα( που εξασφαλίζουν όπως από την αρχή είπα χορηγοί και επενδυτές) ΥΠΑΡΧΟΥΝ , θα είμαι 12:00 στο Politeia Tenis Club, είσαι προσκεκλημένος ή στείλε εκπρόσωπούς σου να το διαπιστώσουν . Μπορείς να υπογράψεις την ίδια στιγμή το συμφωνητικό του αγώνα και να πάρεις την προκαταβολή την ίδια στιγμή (50.000€) κάτι που είναι κανόνας όπως σωστά είπες στους επαγγελματικούς αγώνες.
Παρουσία των άμεσα εμπλεκόμενων χορηγών και επενδυτών, του αντιπάλου σου Σταμάτη Μπιτάκου και αυτή τη φορά αδιαπραγμάτευτος δικός μου όρος παρουσία και των δημοσιογράφων για να μη διαστρεβλωθεί και παραποιηθεί το παραμικρό.
Υπέγραψε και πάρε την προκαταβολή να επισφραγιστεί επιτέλους ο πολυπόθητος αγώνας. Σε αντίθετη περίπτωση απλά επιβεβαιώνεις όλα όσα λέει τόσο καιρό ο Μπιτάκος και το θέμα θα θεωρηθεί λήξαν για εμένα.
*FORCE’: Όρος προερχόμενος από το σκάκι, και δανεισμένος από τα γαλλικά (forcé : επιβεβλημένος/αναγκαστικός). Η κίνηση φορσέ στο σκάκι αφορά τον βασιλιά και την επερχόμενη παράδοσή του και πιο συγκεκριμένα:

α) την αναγκαστική μετακίνηση του σε μία και μοναδική θέση, ή

β) την αναγκαστική κίνηση άλλου πιονιού σε συγκεκριμένη θέση, για την προστασία του βασιλιά.

Στην καθημερινότητα, αναφέρεται σε περιπτώσεις που οι εναλλακτικές περιορίζονται στην εξής μία. Δηλαδή τα πράγματα σε οδηγούν σε μία μόνο διέξοδο, η οποία ως επί το πλείστον είναι και επώδυνη….»