19/05/2024

Μιχαλόπουλος vs Παπαδόπουλος 3, στο BEST FIGHTER 2014

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργάνωσης, μετά το Στοφορίδης – Γιούρι, το επόμενο επίσημο ζευγάρι του BEST FIGHTER 2014 είναι η μεγάλη 2η ρεβάνς του Γιάννης Μιχαλόπουλος – Στέλιος Παπαδόπουλος! οι δύο νεαροί μαχητές θα παίξουν για τρίτη φορά ενώ το σκορ τους είναι 1-1 με τελευταίο νικητή τον Μιχαλόπουλο στο BEST FIGHTER 2013 σε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Η μεγάλη ρεβάνς είναι πλέον γεγονός.Ο Στέλιος Παπαδόπουλος θα αντιμετωπισει για τριτη φορα τον Γιαννη Μιχαλοπουλο».
Το 1-1 στις μεταξυ τους αναμετρησεις ειναι πραγματικοτητα, αλλα και οι δυο κορυφαιοι αθλητες στην κατηγορια των 70 κιλων θελουν να «παρουν κεφαλι» και να ξακαθαρισουν ποιος ειναι ο πρωτος στην κατηγορια στην Ελλαδα. 

Με δεδομενο οτι αθλητες που στο παρελθον πρωταγωνιστουσαν στην κατηγορια,πλεον εχουν ανεβει κιλα, ο μολις 21 ετων Παπαδοπουλος και ο εμπειροτερος Μιχαλοπουλος θεωρουνται οι leaders στα -70κιλα.
Ο »Golden boy»εκανε τεραστια αλματα απο τον προηγουμενο αγωνα του με τον Μιχαλοπουλο, στον οποιο οπως ειπε επαιξε τραυματιας για να μη κρεμασει την περσινη διοργανωση. Είναι ο αθλητής που ξεχώρισε τη σεζόν που πέρασε μετρωντας μονο νικες.

Καταρχας μετακομισε απο την Καβαλα στην Αθηνα και εχοντας ως manager τον Στέφανο Κωνσταντινίδη κρατησε το ταλεντο και αλλαξε τα παντα στο προπονητικο του στυλ. Ενταχτηκε στην Mallios Team με βασικο προπονητη τον νεαρο Γρηγορη Μαλλιο. Ο εργοφυσιολογος της Εθνικης Ελλαδας στο ποδοσφαιρο Γιαννης Κωτσης,ανελαβε προσφατως τη φυσικη του κατασταση, ενω ο μετρ της φυσιοθεταπειας στο στιβο κ. Πανανακακης ειναι ο «φυλακας αγγελος» του φερελπη Ελληνα αθλητη.

Με το νεο του team, ο Στελιος Παπαδοπουλος σημειωσε εντυπωσιακες νικες και ΚΟ μεσα στη χρονια σε μεγαλες διοργανωσεις, χωρις καμια ηττα.Στο THE BATTLE 9 εκανε τη μεγαλυτερη νικη της καριερας του νικωντας το Ρουμανο super star Badoi με ομοφωνη αποφαση.Στο Old School νικησε με ΚΟ στα 20 δευτερολεπτα τον Βουλγαρο Borislav Momchilov,στο Gladiators 8 σε αγώνα πυγμαχίας νικησε τον σκληροτραχηλο Μαροκινο Elawil, ενω πολλοι Ελληνες αθλητες αρνηθηκαν να παιξουν μαζι του, λογω διαφορας δυναμικοτητας.

Πλέον μέσω του managment της one2 ειναι ο πρώτος Έλληνας επαγγελματίας kickboxer στα χαρτια, δουλεύει με τον Γρηγόρη Μάλλιο και έχει δίπλα του την οικογένεια του Diamond Camp με «μπαμπά» τον Παύλο Καπώνη.Οπως εχει δηλωσει ο ιδιος »θα ήθελα ένα παιχνίδι ρεβάνς με τον Μιχαλόπουλο. Στο Best Fighter έγινε το δεύτερο παιχνίδι, δικαιωματικά εκεί θα πρέπει να κλείσει αυτή η τριλογία με τον Γιάννη.Το θέλω και εγώ και ο Γιάννης, θέλω να πιστεύω, αυτό το παιχνίδι. Ο κόσμος στην Αθήνα σίγουρα το θέλει, αφού το πρώτο έγινε μπροστά σε λιγοστά άτομα σε μια μικρη διοργανωση και το δεύτερο στη Θεσσαλονίκη’’

Στο προηγουμενο best fighter αγωνιστηκε στα super fight και είχε εντυπωσιακή απόδοση χανοντας στα σημεια από τον Μιχαλόπουλο σε εναν αγώνα πραγματική διαφήμιση για το άθλημα που κριθηκε στο extra round. Ο Στελιος Παπαδοπουλος αν και τραυματιας στο δεξι του ποδι και με φρεσκα ραμματα στο φρυδι του δεξιου του ματιου, εσφηξε τα δοντια και επαιξε και παρολαυτα καταφερε και ενα nockdown στον natural.
Πλεον δικαιωματικα του ανηκει η διεκδικηση του καλυτερου μαχητη της χρονιας 2014 και θα το απαιτησει τον Νοέμβριο στο best fighter 2014″

mixalopoulos