05/05/2024

Μικρές στο μάτι, τεράστιες στο ρινγκ!!!

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Γυναίκες που δεν θέλεις να μπλέξεις… Το ελληνικό Kickboxing έχει λαμπρό μέλλον και το Fightsports. gr σας παρουσιάζει ότι πιο ταλαντούχο κυκλοφορεί εκεί έξω, βάσει ηλικίας σε συνδυασμό με την αγωνιστική εμπειρία. Αθλήτριες που ήδη έχουν προλάβει να δώσουν τα διαπιστευτήρια τους και θα συζητάμε για αυτές στο άμεσο μέλλον.

Σοφία Τέσκου:

To καμάρι του Diamond Camp σαρώνει τα πάντα με το πέρασμα του. Οι νίκες έρχονται η μία μετά την άλλη, ενώ παρά το ότι προέρχεται από μία σχολή Muay Thai, τα καταφέρνει εξίσου καλά και στο Kick. Εντυπωσιακή στο πρόσφατο τουρνουά του Xplosion, δείχνει έτοιμη να αντιμετωπίσει τις τοπ αθλήτριες στην Ελλάδα, κάτι που θα γίνει δεδομένα από τον χειμώνα, σύμφωνα με πληροφορίες του Fightsports. gr.

Tίτα Γκρούεβα:

Η αθλήτρια του Στέλιου Πολίτη δείχνει πολύ ώριμη στο παιχνίδι της, είναι αήττητη εντός συνόρων ενώ έχει ανοίξει τα… φτερά με κάποια παιχνίδια στην Γερμανία. Έχει πολύ καλά στοιχεία, κι αν δουλέψει θα φτάσει ψηλά.

Κατερίνα Κουτσογεωργοπούλου:

Ειδική περίπτωση που θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα… Ένα «αγωνιστικό αγρίμι» μέσα στο ρινγκ που ξαφνικά τέθηκε αντιμέτωπη με έμπειρες αθλήτριες όπως η Σάντυ Αρχοντή και η Έμι Κουγιουμτζόγλου, τις οποίες κέρδισε με το «σπαθί» της. Είναι μόλις 16 χρονών κι αυτοί που την γνωρίζουν, μιλούν για ένα πηγαίο ταλέντο που θα αφήσει εποχή…

Αναστασία Ζέππη:

Όπου αγώνας και η  Ζέππη μέσα!!! Η αθλήτρια της Αναστασίας Ποντίκα γουστάρει αυτό που κάνει και τα αποτελέσματα, βλέπουμε μέσα στο ρινγκ. Αρκετές νίκες εντός συνόρων, ενώ δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από πρωτοκλασάτες αθλήτριες. Ποντάρουμε στην Ζέππη και πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα να αγωνιστεί με αθλήτριες από το πρώτο ράφι.

Ρούλα Καζάνη:

Δύο αγώνες σε μικρό χρονικό διάστημα για την Ρούλα, με αθλήτριες όπως η Κάλλια Κουρούνη και η Εύη Καραγεωργίου. Το δείγμα ήταν θετικό, αν μη τι άλλο και μπορούμε να πούμε πως η Καζάνη, όσο παίρνει αγώνες πάνω της, θα γίνεται καλύτερη και πιο ανταγωνιστική.

 Ναταλία Μουζακίτη:

Η αθλήτρια από την Κέρκυρα αγωνίστηκε σε CFO και Xplosion με μία νίκη και μία ήττα. Είναι στην κατάλληλη ηλικία κι αν δουλευτεί μπορεί να γίνει μία ολοκληρωμένη αθλήτρια που θα σταθεί σε μεγάλες διοργανώσεις.