29/04/2024

Με Στοφορίδη, Βασιλειάδη το Scorpion… χτύπησε κόκκινο!

Στο χρονοντούλαπο με τις επιτυχημένες διοργανώσεις πέρασε πριν από μερικές ώρες η έβδομη σειρά του «Scorpion». Ο Γιώργος Σαριδάκης και το επιτελείο του έστησαν άρτια το Gazi Music Hall για δεύτερη συνεχόμενη φορά και ο χώρος ήταν κατάλληλος για να «αγκαλιάσει» το συγκεκριμένο event.

Σε γενικές γραμμές το Scorpion ήταν ένα καλό σόου χωρίς πολλές φανφάρες και προσπάθεια να επικεντρωθεί στην ουσία που είναι το θέαμα. Εάν το matcmaking ήταν ελαφρώς πιο προσεκτικό στα πρώτα παιχνίδια της main card τότε το Scorpion θα είχε πετύχει το σκοπό του στο 100%.

Τι θέλουμε να πούμε; Με απλά ελληνικά τα πρώτα παιχνίδια της βασικής κάρτας δεν είχαν καμία διαφορά από τα τελευταία pre-game, δηλαδή δεν προσέφεραν ιδιαίτερη συγκίνηση. Όμως, οι μάχες ΜΜΑ και ο Βερντιάν βέβαια που με το πολύ όμορφο νοκ – άουτ του «ζέστανε» τον κόσμο για τις επόμενες δύο αναμετρήσεις.

Η αρχή έγινε με το φοβερό παιχνίδι του Βασιλειάδη κόντρα στον Γιαννόπουλο. Παλικάρι ο δεύτερος διότι ανέβηκε δυο κατηγορίες για να κάμψει τη δαιμονιώδη πορεία του «Royal», αλλά δυστυχώς γι’αυτόν και τους πολλούς φανς που ήρθαν στο Scorpion από το Diamond Camp η επιτυχία δεν επετεύχθη. Ο Βασιλειάδης τη δεδομένη στιγμή μοιάζει ανίκητος εντός συνόρων και το μόνο που μένει τώρα είναι να προκαλέσει τα δύο μεγάλα ονόματα στο στυλ του ή να ψάξει μάχες στο εξωτερικό ή ακόμα και να παίξει με τους καλούς της κατηγορίας του σε άλλο στυλ πέραν του muay thai.

Η αποκορύφωση φυσικά του event ήταν η μάχη του Γιάννη  Στοφορίδη με τον Ντένις Μολότοφ. Συγκινητική η αγάπη που έδειξε το κοινό της Αθήνας στον Καβαλιώτη μαχητή την οποία ο «Hercules» ξεπλήρωσε μ’ένα γρήγορο και επαγγελματικό νοκ – άουτ. Άρτια και η συμπεριφορά του αντιπάλου του που στο τέλος του παιχνιδιού παραδέχθηκε την διαφορά του Στοφορίδη όσον αφορά τα εγχώρια heavyweight, όπως και ο τρόπος που ζήτησε τη ρεβάνς αναφέροντας ότι θα προπονηθεί παρά πολύ για να σταθεί απέναντι σ’ένα πολύ γερό αθλητή.

Σε γενικές γραμμές το Scorpion άφησε θετικές εντυπώσεις, τελείωσε σε λογική ώρα και όλα κύλισαν βάσει προγράμματος με τον επίλογο να είναι ο καλύτερος δυνατός.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Στοφορίδης vs Μολότοφ

Νικητής ο Στοφορίδης με ΚΟ στον πρώτο γύρο

Βασιλειάδης VS Γιαννόπουλος

Μουάι Τάι 5Χ3
Αποτέλεσμα: Νικητής με πλειοψηφική απόφαση ο Βασιλειάδης.

Βερντιάν VS Georgiev

ΒΟΧΙΝG 3X3
Αποτέλεσμα: Νικητής ο Βερντιάν με νοκ – άουτ στο 2ο γύρο.

Αγγέλης VS Δρίβας

BOXING 3X3
Αποτέλεσμα: Νικητής με ομόφωνη απόφαση Δρίβας

Ρουσάκης VS Φλαμής

Kickboxing 3X3
Αποτέλεσμα: Νικητής στον έξτρα γύρο ο Ρουσάκης

Δημαράς VS Λουμίδης

ΜΜΑ 2Χ5
Νικητής ο Δημαράς με Anaconda Choke στον 1ο γύρο,

Παπουναϊσβίλι Άγγ. VS Βαλαγιάννης

MMA 2X5
Αποτέλεσμα: Νικητής με ΤΚΟ ο Βαλαγιάννης

Πετρίδης VS Πηλικίδης

MMA rules – 2X5
Αποτέλεσμα: Νικητής ο Δημήτρης Πηλικίδης με πλειοψηφική απόφαση

Ντούρος VS Κούτρας

K-1 Rules 3X3
Αποτέλεσμα: Νικητής με ΤΚΟ στον 3ο γύρο Κούτρας

Σιδηρόπουλος VS Κοντάκος

BOXING 3X3
Αποτέλεσμα: Νικητής ο Σιδηρόπουλος με ομόφωνη απόφαση.