27/04/2024

Με μαχητικότητα ο Νικολάου στο Βέλγιο

Ανακοίνωση για τον πρόσφατο αγώνα του στο Βέλγιο εξέδωσε ο Κύπριος μαχητής Χρίστος Νικολάου, που παρά την ήττα έδειξε μαχητικότητα. Αναλυτικά:


«Μπορεί να μην κατάφερε αυτή τη φορά να πάρει την νίκη μέσα στο Βέλγιο ο Χρίστος Νικολάου χάνοντας από τον Γάλλο με ΤΚΟ λίγο πριν το τέλος του δευτέρου γύρου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έδειξε για ακόμα μια φορά την μαχητικότητα του μέσα στο κλουβί και την εμπειρία του σαν αθλητής αν και όπως έχει δηλώσει ο ιδιος <δεν ήτανε απλά η μέρα μου και είχα γαλακτώσει πάρα πολύ.

Ο Antoine Bensimon από το Obyfight Gym της Γαλλίας είναι ένας δυνατός Grappler και είναι το μόνο που ξέρει να κάνει. Επίσης ο διαιτητής κατά τη γνώμη μου δεν έπρεπε να σταματήσει τον αγώνα εφ όσον είχα τον έλεγχο του ground & pound 15 δευτερόλεπτα πριν τελειώσει ο δεύτερος γύρος>.

Ο Νικολάου θα μας ανακοινώσει μέσα στις επόμενες μέρες τα μελλοντικά του σχέδια αφού έχει μπροστά του κάποιες σοβαρές προτάσεις από μεγάλα promotion του εξωτερικού ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως σύντομα θα μάθουμε αν θα αγωνιστή στο Bellator τις 15 Νοεμβρίου στο Τελ. Αβίβ.

Πα’ρολα αυτά μόνο θετικά μπορούμε να σκεφτόμαστε όταν βλέπουμε Έλληνες αθλητές σε τόσο μεγάλες διοργανώσεις ,οι οποίες συνεργάζονται με UFC , να αγωνίζονται επάξια και να κυματίζουν οι ελληνοκυπριακές σημαίες».