30/04/2024

Με θηρίο από την Γαλλία για τίτλο ο Ανδρέας Τρικωμίτης στο Prestige Fights 3

Με την συμβολή του Στέλιου Πολίτη που έκλεισε έναν σπουδαίο αγώνα στην κορυφαία κυπριακή διοργάνωση Prestige Fights 3, ο Ανδρέας Τρικωμίτης θα αντιμετωπίσει τον Gary Shepherd Kono με φόντο της ευρωπαϊκή ζώνη της ISKA. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Ένας σπουδαίος αγώνας που επιμεληθήκαμε το matchmaking για Eεπαγγελματικό Ευρωπαικό Τίτλο ISKA, έρχεται στις 26 Νοεμβρίου στην Κύπρο. Ο Κύπριος πρωταθλητής Tricomitis Andreas θα αγωνιστεί στη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του σε αγώνα ΜΜΑ στα 77 κιλά για τον βαρύτιμο τίτλο της ΙSKA απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο από τη Γαλλία τον Gary Shepherd Kono.

Η αναμέτρηση θα είναι φυσικά το main fight της κορυφαίας επαγγελματικής διοργάνωσης μαχητικών στην Κύπρο, Prestige Fights 3, με τη σφραγίδα του Charalambos Giorgoudes & Elias Spyrou και την αιγίδα και στήριξη της ISKA Hellas.

Καλή επιτυχία στον Αντρέα, έναν αθλητή με μεγάλες δυνατότητες που έχει στόχο την κορυφή. Μέσα από την ISKA, που συνεργάζεται στενά με το BELLATOR και UFC όλα τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα».