29/04/2024

Με επιτυχία το Castle Gladiators 5

Ανακοίνωση αναφορικά με το Castle Gladiators εξέδωσαν οι διοργανωτές του σόου.


Διαβάστε αναλυτικά: «Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το ‘Castle Gladiators 5’ στην Πάφο υπό την αιγίδα της παγκόσμιας Ομοσπονδίας World Kickboxing Federation και της Παγκύπριας Ομοσπονδία Παραδοσιακού Αγωνιστικού Muay Thai.

Είκοσι αγώνες στο σύνολο με τρεις διεθνείς τίτλους να διεκδικούνται το βράδυ της Παρασκευής. Η μαζική προσέλευση του κόσμου δείχνει για ακόμα μια φορά την εμβέλεια και την συνεχής αναβάθμιση της διοργάνωσης αυτής.

Με αθλητοπρέπεια και ήθος από όλους τους αθλητές εξελίχθηκε η βραδιά με εξαιρετικά παιχνίδια και δυνατές αναμετρήσεις. Η υπέροχη παραλία της Ατλαντίδας γέμισε ασφυκτικά με κόσμο από όλες τις πόλεις του νησιού και ο συνδυασμός της ατμοσφαίρας και το πάρα πολύ καλό matching από το Paphos Thai Boxing & MMA Fight Club και τον Χρίστο Νικολάου έδωσαν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Όλα τα κορυφαία γυμναστήρια έχουν λάβει μέρος στο Castle Gladiators 5 και αυτό μας τιμά ιδιαίτερα.

Θέρμες ευχαριστίες φυσικά σε όλους τους χορηγούς μας, όπου χωρίς αυτούς κανένα παιδί και κανένας αθλητής δεν θα είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί στην εν λόγω διοργάνωση! Συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και σε όσους συνετέλεσαν και συντόνισαν με τον δικό τους τρόπο να επιτευχθεί για ακόμα μια φορά ο σκοπός. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές και προπονητές που έλαβαν μέρος με τον οποιονδήποτε τρόπο.

Αναλυτικά πιο κάτω αναφέρουμε τους χορηγούς της φετινής διοργάνωσης:
Μέγας χορηγός: Island blue Property Developers
Χορηγοί: Korantina Homes, M. Michael Metals Ltd, Aristo Developers, Neapolis University Pafos, Pizza Hut, Estia Cypriot Restaurant, Fighting & Fitness Sports Gear – www.ffsports.net, Prime Market Research & Consulting, Geroskipou, Almyra Hotel.
Χορηγοί επικοινωνίας: Rock FM Paphos, Russian Wave Radio Cyprus, Prestige Pafos Magazine, Athlitika Press, Fightsports.gr , SADOR Guide Paphos, SADOR Guide Limassol».