07/05/2024

Με επιτυχία το πρώτο τουρνουά WKF Kick Boxing – MMA στην Μυτιλήνη

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (20-10-13) στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης το μεγαλύτερο αθλητικό, μαχητικό  event που έχει γίνει ποτέ στην Λέσβο και αυτό είναι το  1ο τουρνουά WKF Kick Boxing – MMA .

Οι αθλητές έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό και έδειξαν ότι αγαπάνε πολύ αυτό το άθλημα που ακόμα δεν είναι και πολύ αναγνωρίσιμο από τον κόσμο και ειδικά στην Λέσβο. Στους αθλητές δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια, νικητές και ηττημένους, για την αξιέπαινη προσπάθειά τους και δίνοντας τους το κίνητρο να συνεχίσουν και τα επόμενα χρόνια σε αυτό το άθλημα.

Στους προπονητές των συλλόγων δόθηκαν αναμνηστικές πλακέτες για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά. Το παρόν έδωσαν  ο Γιώργος Περγιάλης, πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kick Boxing, ο πρόεδρος και αντιπρόσωπος της Ελλάδας στο Sitorio Karate και παγκόσμιος πρωταθλητής στους αγώνες Sitorio Karate που έγιναν πριν από λίγο καιρό στην Ιαπωνία, Δημήτρης Ζεύκης, ο παγκόσμιος πρωταθλητής τού King Boxing στην κατηγορία των Βαρέων Βαρών (+100), Florin Floriceanu, καθώς και ο παγκόσμιος πρωταθλητής Jiu Jitsu και Παγκρήτιου, Αντώνης Παππάς και πολλοί άλλοι.

Πατήστε εδώ για την συνέχεια του άρθρου

Πηγή:www.lesvospost.com