05/05/2024

Με δόξες και τιμές έρχεται τον Ιούνιο το SuperKombat στην Ελλάδα!

Γράφει ο Μάνος Ναβροζίδης

Η παρουσία του Ρουμάνου promoter, Eduard Irimia στο σαββατιάτικο KIMBO 2 γέννησε πολλά ερωτηματικά όσον αφορά τις σκέψεις του διοργανωτή του SuperKombat να παρουσιάσει ένα από τα πετυχημένα σόου του στην Ελλάδα. Το fightsports.gr έχει το ρεπορτάζ και σας μεταφέρει όλες τις προθέσεις του Irimia και του στενού του συνεργάτη Alin Huiu.

Σε πρώτη φάση σας αποκαλύπτουμε ότι οι δύο τους, παρέα με τον αρωγό της προσπάθειας να έρθει η μεγάλη διοργάνωση στη χώρα μας, Χρήστο Παπαναγιώτου «τσέκαραν» κάποιους χώρους που θα μπορούσαν να «φτιάξουν» ένα δυνατό SuperKombat in Greece.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Irimia σίγουρα θέλει να κάνει ένα Grand Prix. Είναι λάτρεις αυτού του είδους και θεωρεί ότι τέτοιοι αγώνες μπορούν να φέρουν τη μοναδική απαίτηση του κόσμου: ΘΕΑΜΑ.

Πάντως, εάν γίνει SuperKombat είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς ότι σε ελληνικό ρινγκ συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να παίξουν ονόματα όπως οι αδερφοί Stoica και πάει λέγοντας.

Σχετικά με τα ελληνικά ζευγάρια και ένα ενδεχόμενο τουρνουά αυτό θα το αναλάβει ο Χρηστός Παπαναγιώτου και ανάλογα με το matchmaking θα επιλεχθούν και οι παίκτες που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα. Εντελώς παρασκηνιακά να αναφέρουμε ότι Irimia και Huiu αμέσως μετά το τέλος του KIMBO 2 στα… χαιρετίσματα με προπονητές και μαχητές ανανέωναν το ραντεβού τους με τους Έλληνες παράγοντες για το καλοκαίρι και συγκεκριμένα για τον Ιούνιο, ίσως και στις 21…