05/05/2024

Μαριέττα Γαλανομάτη: Να δώσουμε έναν αγώνα «διαφήμιση»

Η Μαριέττα Γαλανομάτη προετοιμάζεται για την μεγάλη ευκαιρία του Gods Of War στις 30 Μαρτίου, όπου θα αντιμετωπίσει την Σοφία Παυλοπούλου. Ο αγώνας θα είναι τριών γύρων και δύο λεπτών PRO POINT FIGHTING στα 50 κιλά, με την νεαρή αθλήτρια να δηλώνει πανέτοιμη, στέλνοντας το μήνυμα πως σκοπεύει να δώσει έναν αγώνα «διαφήμιση» μαζί με την αντίπαλο της.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον δάσκαλο Στέλιο Πολίτη για την τιμή που μου έκανε να με καλέσει ξανά στο gods of war να συμμετέχω σε αυτήν την τόσο σπουδαία διοργάνωση».

Πως είσαι αγωνιστικά και ψυχολογικά εν’ όψη της μάχης σου?
« Αν και άργησα λίγο την προετοιμασία για τον συγκεκριμένο αγώνα λόγο πολλών αγωνιστικών υποχρεώσεων ,δεν έχω ευτυχώς κανένα τραυματισμό και θα είμαι έτοιμη στις 30 Μαρτίου. Με ηθικό πάντα ανεβασμένο χάρη στον προπονητή μου Νίκο Μέμμο που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει σε αγωνιστικό και ψυχολογικό επίπεδο».
Έχεις μελετήσει την αντίπαλο σου?
«Την Σοφία την γνωρίζω καλά .Είναι πολύ καλή αθλήτρια .Έχουμε δει κάποιους αγώνες της, μελετάμε το παιχνίδι της και δουλεύουμε πάνω σε αυτό».
 Ποιος είναι ο στόχος σου?
«Στόχος μου είναι μέσα από τέτοιους αγώνες να ανεβαίνω συνεχώς επίπεδο για να είμαι έτοιμη να εκπροσωπήσω την χώρα μου στα επόμενα πρωταθλήματα του εξωτερικού σηκώνοντας την ελληνική σημαία όλο και πιο ψηλά».
Κάποιος αθλητής που θαυμάζεις?
«Φυσικά υπάρχουν πολλοί αθλητές στο εξωτερικό που όλοι θαυμάζουμε.  Αισθάνομαι πολύ τυχερή όμως ,γιατί οι Έλληνες αθλητές που θαύμαζα πάντα τους έχω δίπλα μου και προπονούμαι μαζί τους .Είναι η ICAROS TEAM του ΝΙΚΟΥ ΜΕΜΜΟΥ. Και αν πρέπει να ξεχωρίσω κάποιον αυτός είναι ο Μιχάλης Καιματζόγλου. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ να δώσουμε με την Σοφία έναν αγώνα διαφήμιση για το POINT FIGHTING με αξιοπρέπεια και ήθος».