05/05/2024

Μαρία Πανταζή: Μου στοίχισε το τζετ λαγκ!

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ. 

Η Μαρία Πανταζή βρέθηκε στην Ιαπωνία πριν από λίγες μέρες, όταν και αντιμετώπισε την Γιαπωνέζα πρωταθλήτρια Satoko Sassaki. Η Iron Barbie που δίνει τον έναν αγώνα μετά τον άλλον, ναι μεν έχασε, ωστόσο στάθηκε αντάξια των περιστάσεων με αντίπαλο την κούραση και το μακρινό ταξίδι.

«Μου βγήκε όλη η κούραση του ταξιδιού μέσα στον αγώνα. Στον πρώτο γύρο ήμουν πολύ μπροστά στα σημεία. Την έπαιζα από απόσταση. Στον δεύτερο γύρο την έπαιξα κοντά και εκεί μου βγήκε η κούραση. Η συγκεκριμένη αθλήτρια χτύπαγε και έφευγε. Δεν ήταν σαν την Aleide που ήταν πιο μεθοδική. Ήταν πολύ γρήγορη αλλά ατσούμπαλη. Δεν μπορώ να παίξω με τέτοιες αθλήτριες. Προτιμώ το ξύλο. Έδωσαν σε εκείνη τον αγώνα, κυρίως γιατί έδειξε πιο επιθετική».

Στην συνέχεια η Πανταζή αναφέρθηκε στον Εrnesto Hoost που είναι κοντά της και την στηρίζει:

«Τον γνωρίζω τρία χρόνια και με βοηθάει πολύ. Ήρθε στην Χαλκίδα μόνο και μόνο για να είναι δίπλα μου. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ένας θρύλος. Συνεργάζεται πλέον με κάποιες σχολές και παραδίδει σεμινάρια. Έχω κάνει αρκετές προπονήσεις μαζί του. Είναι ήρεμος και μεταδοτικός.

Όσον αφορά την φιλοξενία των Ιαπώνων, η Μαρία έδειξε ενθουσιασμένη:

« Αντιμετώπισα μία εξαιρετική συμπεριφορά από τους ανθρώπους εκεί. Ήμουν με αθλητές όπως ο Sato.Είχα μέχρι και προσωπική μεταφράστρια.  Με έχουν καλέσει και στο επόμενο τουρνουά και ελπίζω να είμαι εκεί».

Η  Πανταζή μίλησε για τις προκλήσεις από Ελλάδα:

« Δεν έχω κλείσει κάτι. Αρχικά θα ξεκουραστώ. Έχω κλείσει κάποια σεμινάρια σε Κρήτη και Θεσσαλονίκη με τον Αλέξανδρο Χατζηχρόνογλου.  Από Ελλάδα δεν έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση. Είμαι έτοιμη να παίξω αν πληρωθώ ανάλογα. Τόσα χρόνια ζητούσα Ελληνίδες και δεν έρχονταν. Τώρα θέλουν να παίζουν μαζί μου; Αν πληρωθώ παίζω!

Τέλος η Iron Barbie μας αποκάλυψε και τους καλοκαιρινούς προορισμούς της με στόχο τις… βουτιές.

«Με έχουν καλέσει στην Σκιάθο, στην Πάτμο, στην Ρόδο στην Πάργα. Να δω αν θα προλάβω να τα… γυρίσω όλα»!!!