18/05/2024

Μαρία Μαστρογιάννη: Nα βγάλω το παιχνίδι μου κόντρα στην Μουζακίτη

Φουλ προετοιμασία για την Μαρία Μαστρογιάννη που μαζί με την προπονήτρια της Αρετή Μαστροδούκα, ψάχνουν τρόπο να αντιμετωπίσουν την Ναταλία Μουζακίτη, ενόψει του Xplosion της Κέρκυρας στις 6 Ιουλίου.

« Αγωνιστικά βρίσκομαι σε φάση προετοιμασίας και πιστεύω πως θα είμαι έτοιμη για τον αγώνα της Κέρκυρας. Στόχος μου, όπως πάντα, είναι να καταφέρω να δώσω έναν καλό αγώνα και να το ευχαριστηθώ. Σημαντικότερο για μένα και την προπονήτρια μου, Αρετή Μαστροδούκα είναι να καταφέρω να βγάλω στο παιχνίδι μου όσα δουλεύουμε στην προπόνηση, κάτι το οποίο ακόμα προσπαθώ», τόνισε αρχικά η Μαστρογιάννη που συνέχισε μιλώντας για την αντίπαλο της.

« Δεν την γνωρίζω, αλλά αυτό δεν θα με επηρεάσει, καθώς ο στόχος μου σε κάθε παιχνίδι είναι ο ίδιος και δεν εξαρτάται από το ποια είναι η αντίπαλος μου», κατέληξε η αθλήτρια της Μαστροδούκα που θέλησε στο τέλος να ευχαριστήσει την προπονήτρια της, που είναι δίπλα της κάθε στιγμή και πιστεύει σε εκείνη, ενώ ευχαρίστησε και το Fightsports. gr για το ενδιαφέρον του.