02/05/2024

Μαρία Μαστρογιάννη: Είμαι προετοιμασμένη για αγώνα Muay Thai

Η Μαρία Μαστρογιάννη δίνει την δική της μάχη στην Αγγλία, σ’ ένα νέο στυλ για εκείνη του Muay Thai, με την Snake Eyes να δηλώνει προετοιμασμένη κατάλληλα. ‘

« Είναι πρώτη φορά που αγωνίζομαι με όρους Muay Thai σε επίσημο αγώνα. Είμαι πολύ καλά προετοιμασμένη στο τεχνικό κομμάτι», τόνισε αρχικά η Μαστρογιάννη που την ταλαιπώρησε ένας τραυματισμός λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση.

« Ένας τραυματισμός στη γάμπα(θλάση δεύτερου βαθμού) δεν με έχει αφήσει να προπονηθώ όπως θα ήθελα και βρίσκομαι απλά σε κατάσταση να παρευρεθώ στον αγώνα, κάνοντας το καλύτερο υπό αυτές τις συνθήκες. Ευχαριστώ τον γιατρό μου Δημήτρη Μπακιρτζή και τον φυσιοθεραπευτή μου, Κώστα Κοντό που έκαναν το καλύτερο δυνατό για την αποκατάσταση του τραυματισμού μου», ανέφερε η Snake Eyes που ευελπιστεί να ανοίξουν κι άλλες πόρτες μετά απ’ αυτή την μάχη.

«Στόχος μου είναι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να είναι η αρχή για δυνατή συνέχεια στο χώρο», υπογράμμισε ενώ καταλήγοντας μας είπε τον λόγο που δεν την βλέπουμε συχνά αγωνιζόμενη σε ελληνικά event.

« Στην Ελλάδα δυστυχώς δεν υπάρχουν κοπέλες στα κιλά μου. Σε όσες έχει γίνει πρόταση δεν έχουν δεχθεί και γι’ αυτό δεν αγωνίζομαι συχνά».