21/05/2024

Μανώλης Σταματέλος: Να ανέβουμε επίπεδο

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Το Acpagratis της Θήβας συνεργάζεται με αθλητές όπως η Μαρία Πανταζή  και ο Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου, ενώ και ο αθλητής του Μανώλη Σταματέλου, Δημήτρης Δελλής, θα κοντραριστεί με τον Σταύρο Γρηγορακάκη. Διαβάστε τι δήλωσε σχετικά με την σχολή αλλά και με την μάχη του αθλητή του.

« Στόχος κάθε σχολή είναι να φτάσει σε υψηλότερο επίπεδο. Εμείς κατεβάζουμε αρκετούς αθλητές σε όλες τις διοργανώσεις. Θα συμμετάσχουμε και στο Scorpion, όπου ο Δημήτρης «Punisher» Δελλής θα αγωνιστεί με τον Σταύρο Γρηγορακάκη.  Ο «Hulk» είναι ο τρίτος καλύτερος στα βαριά κιλά στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι να πάρουμε τον τίτλο», τόνισε αρχικά ο δάσκαλος, που συνέχισε μιλώντας και για τους Έλληνες αθλητές που ξεχωρίζει.

« Ένας μεγάλος παίκτης ο Γιάννης Στοφορίδης. Είναι σε υψηλό επίπεδο και κάνει πορεία και στο εξωτερικό, Βέβαια υπάρχουν κι άλλοι αξιόλογοι σε αυτά τα κιλά. Στα 80 κιλά ξεχωρίζω τον Αλέξη Χατζηχρόνογλου που έχουμε την τύχη να τον βλέπουμε μία φορά την εβδομάδα στην αίθουσα του συλλόγου μας. Στις γυναίκες αυτή που ξεχωρίζει είναι η Μαρία Πανταζή που μας έχει τιμήσει με της παρουσία της αρκετές φορές στην σχολή μας».