13/05/2024

Κώστας Παπαδόπουλος: Ανταμοιβή στον κόσμο που με βλέπει

 Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Η αποκάλυψη του Kimbo ήταν αναμφισβήτητα ο Κώστας Παπαδόπουλος. Πέτυχε μία σπουδαία νίκη κόντρα σε ένα πολύ αξιόλογο αντίπαλο, προσέφερε θέαμα και δικαιωματικά του ανήκει ο συγκεκριμένος τίτλος. Εμείς επικοινωνήσαμε με τον φέρελπι αθλητή και τον ρωτήσαμε για τι θα δούμε από εδώ και πέρα.

« Η εμφάνισή μου οφείλεται στην προπόνηση μου στον σύλλογο και στην σωστή τακτική που ακολούθησα του δασκάλου μου Κακαρελη Νίκου. Θα δίνω πάντα την ψυχή μου σε κάθε αγώνα γιατί θέλω να δικαιώνω  τον δάσκαλο μου και την οικογένειά μου. Θέλω να προσφέρω θέαμα στους θεατές και να αποσπάω το χειροκρότημα τους γιατί είναι η ανταμοιβή τους για τα εισιτήρια που πληρώνουν σε κάθε διοργάνωση», ήταν τα λόγια του νεαρού αθλητή που ζητάει να του φέρουν τους καλύτερους!

«Παίζω με όποιον μου πει ο δάσκαλος μου. Ακόμα και με τον καλύτερο. Είμαι μόλις 18 χρονών και θέλω να παίζω πολλούς αγώνες για να αποκτήσω εμπειρίες. Θέλω κάποια στιγμή να αγωνιστώ στο εξωτερικό και να εκπροσωπώ τη χώρα μου σε μεγάλες διοργανώσεις».

Παίζει τα πάντα!

Προς την πυγμαχία κλείνει το μάτι ο Κώστας Παπαδόπουλος που ξεκαθαρίζει πως του αρέσει πολύ και το Kickboxing.

«Αγαπάω πάρα πολύ και τα δύο αθλήματα και δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο. Απλά έχω πιο πολλούς αγώνες στην πυγμαχία. Αυτό που θέλω είναι να έχω επιτυχίες και στα δύο. Άλλωστε ο δάσκαλος μου με μαθαίνει και τα δύο για να μπορώ να παίζω σε πολλές διοργανώσεις και να αποκτώ εμπειρίες», ανέφερε ο αθλητής του Κακαρέλη που μας αποκάλυψε τα πλάνα του.

«Ήδη ο δάσκαλος μου έκλεισε αγώνα στο Scorpion 6 σε αγώνα Κ1. Επίσης θα αγωνιστώ στο  Versus στις 2 Μαρτίου πάλι σε αγώνα K1. Επίσης έχω επιλεχθεί στην τετράδα κ1 του Versus που θα γίνει τον Νοέμβριο στα -70κιλα. Mιλάει ο δάσκαλος μου να αγωνιστώ και σε άλλες διοργανώσεις απλά με ενημερώνει όταν κάτι είναι σίγουρο», δήλωσε ο Παπαδόπουλος που θεωρεί πως υπάρχει «μαγιά» στην επαρχία ώστε να αναζητήσουν αθλητές οι Promoters των διοργανώσεων.

«Υπάρχουν αθλητές και σύλλογοι στην επαρχεία που έχουν καλούς αθλητές αλλά δεν είναι τόσοι πολλοί όπως στην Αθήνα. Στην πόλη μας τα αθλήματα αυτά είχαν μείνει πολύ πίσω γιατί αν οι δάσκαλοι δεν τρέξουν να μάθουν, δεν υπάρχει εξέλιξη. Ευτυχώς για εμένα έπεσα στον σωστό δάσκαλο ο οποίος με πίεσε να ασχοληθώ και επειδή είχε όχι μόνο τη γνώση, αλλά και την εμπειρία σαν αθλητής αφού έπαιζε πολλά χρόνια αγώνες, είδε το ταλέντο μου και μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να με φτάσει σε τόσο υψηλό επίπεδο. Οι promoters θα πρέπει να κάνουν δυνατές κάρτες με σκληρά παιχνίδια ώστε να μαζεύουν χωρίς προπώληση τον κόσμο στα στάδια. Εμείς από επαρχία είναι πιο δύσκολο να κάνουμε προπώληση, αλλά σίγουρα μαζεύουμε κόσμο γιατί πριν από κάθε αγώνα μας στέλνουν μηνύματα για εισιτήρια, κόσμος από Αθήνα που δεν τους ξέρουμε, αλλά θέλουν να έρθουν να μας δουν.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δάσκαλους μου Κακαρέλη Νίκο και Αλέξιο που με στηρίζουν σαν να είναι οικογένεια μου και με εμπιστεύονται, όπως και τους promoters  κ. Σαριδακη ,κ. Πετριδη,κ. Αθανασοπουλο κ. Παπαναγιωτου Χρήστο, κ. Παγανιά , κ. Μπιτακου που με έχουν καλέσει και έχω αγωνιστεί στις κορυφαίες διοργανώσεις που κάνουν στην Ελλάδα. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου extreme stores και την Seven που είναι πάντα κοντά και με στηρίζουν».

Φώτο- Καρτέρης