14/05/2024

Κώστας Αθανασόπουλος:«Χτίζουμε τους αυριανούς πρωταθλητές»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο διασυλλογικό πρωτάθλημα της χρονιάς, στην αρένα των Fighters στον Πειραιά. Ο Κώστας Αθανασόπουλος σχολίασε με ικανοποίηση τις συμμετοχές και το επίπεδο των αθλητών.

Αναλυτικά, όσα είπε στο fightersclub.gr:

«Είναι το πρώτο διασυλλογικό της χρονιάς. Παρόλα αυτά υπάρχει πολύ μεγάλη συμμετοχή αν και έχουν προηγηθεί οι γιορτές των Χριστουγέννων.

Είναι ένα πρωτάθλημα που έχει περάσει στη συνείδηση όλων των ανθρώπων που ασχολούνται με τα μαχητικά αθλήματα. Έχει προϊστορία 15 χρόνων και για αυτό βλέπουμε πως υπάρχει μεγάλη συμμετοχή αν και είναι Ιανουάριος.

Περίπου 40 ομάδες έφεραν τους αθλητές τους. Αυτοί παίρνουν εμπειρία, δυναμώνουν σαν προσωπικότητες, διότι οι αγώνες πάνω στο ρινγκ δεν έχουν καμία σχέση με την προπόνηση. Δίνουν μια άλλη διάσταση του αθλήματος και πραγματικά χτίζουμε τους αυριανούς αθλητές, τους αυριανούς πρωταθλητές.

Εννοείται ότι περνάμε τη σωστή νοοτροπία στον κόσμο, ότι δηλαδή οι αγώνες είναι μια γιορτή και όχι ένας ανταγωνισμός με την κακή του έννοια, αλλά με την καλή του έννοια και με αυτόν τον τρόπο περνάμε αυτό το μήνυμα».