05/05/2024

Κόντρα για Καλέργη και Κοκαλίτσα στα social media

Τα σχόλια της Μαριάννας Καλέργη πως δεν γνωρίζει την Αγγελική Κοκαλίτσα από τον χώρο του kickboxing, στο κανάλι του «Εψιλον» έφεραν την αντίδραση μέλους του προπονητικού της team Μέμου Χατζή(Α.Σ Elefsis), που απάντησε παραθέτοντας τις διακρίσεις της παίκτριας του Survivor. 


«Λοιπόν επειδή με αυτά που βλέπω και ακούω δεν μπορώ να μην απαντήσω , η Αγγελική Κοκαλίτσα έχει πάρει μετάλλια στην Πανελλήνια Ομοσπονδία του Kick Boxing , έχει αγωνιστεί σε επαγγελματικές διοργανώσεις όπως το ‘The Battle’ , το ‘Versus’ , το ‘Apocaplse’ , στο ‘No mercy’ και σε άλλες διοργανώσεις.

Να τονίσω πως έχει Χρυσό Μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του Kick Boxing όπου αυτή η θέση ονομάζεται Πανελλήνια ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ…», ανέφερε ο Χατζής. Παρακάτω να θυμίσουμε το σχόλιο της Καλέργη σε τηλεοπτική εκπομπή που έφερε την αντίδραση.

«Δεν είναι πρωταθλήτρια. Δεν την ξέρουμε καν στο χώρο. Έχω μάθει διάφορα που λένε, αλλά δεν έχω ακούσει κάτι για αυτή ότι είναι πρωταθλήτρια. Δεν την έχω δει στο χώρο ποτέ.

Δεν την έχω δει ποτέ στα αποδυτήρια, δεν την έχω δει ποτέ σε αγώνες να παίζει. Και πιστέψτε με είμαι 12 χρόνια μέσα σε αυτό το χώρο, κοντεύω να κλείσω 15ετία σε λίγο.

Γενικά σε αυτή τη χώρα, έτσι όπως έχουμε καταντήσει, έχει γίνει τόσο εμπορικό το άθλημα μου που όλοι είναι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες. Οπότε, καλωσήρθε κι αυτή στο κλαμπ», ανέφερε.