03/05/2024

Κουκουφίκης, Βλάχος , Γκίκας και Κίτσος οι τέσσερις ακόμα στο GOW 8 – WLF

Mε αυτούς τους πολύ δυνατούς αθλητές συμπληρώνεται η επίλεκτη ομάδα του Gods of War 8 που θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Kινέζων του WLF . Πρόκειται για αθλητές που έχουν ξεχωρίσει στις τελευταίες διοργανώσεις και προσφέρουν πλούσιο θέαμα έχοντας διαρκώς ανοδική πορεία. Διαβάστε το υπόλοιπο της ανακοίνωσης του GOW:

«Ο Θανάσης Κουκουφίκης με προπονητή το Χρήστο Σαλατά, απέναντι σε μια μεγάλη πρόκληση αυτή τη φορά στα 64 kg , πρόκειται να αντιμετωπίσει έναν πολύ δυνατό Kινέζο αθλητή , το όνομα του οποίου θα ανακοινώσουμε τις επόμενες μέρες .

Ο Αλέξανδρος Βλάχος, που βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ταϊλάνδη , με προπονητή το Μαρίνο Κατή , βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα έχοντας κατακτήσει τον τίτλο της ISKA στην κατηγορία του στο τελευταίο GOW . Ο Αλέξανδρος θα αγωνιστεί στα 62 kg με όρους Κ-1 σε μία νέα πρόκληση γι αυτόν αφού για τηλεοπτικούς λόγους όλοι οι αγώνες μεταξύ Ελλήνων και Κινέζων θα γίνουν με όρους Κ-1 .

O Διονύσης Γκίκας επανέρχεται στο GOW με τον προπονητή του Γιάννη Χατζόπουλο , έχοντας πλέον ωριμάσει για νέους στόχους και διεθνή καταξίωση . Πρόκειται για έναν από τους σταθερά καλύτερους της κατηγορίας των 69 kg .

Τέλος , ο πιο νέος εμπειρικά αλλά δυνατός αθλητής, που πιστεύουμε σε αυτόν και θέλουμε να πάρει ευκαιρίες είναι ο Χρήστος Κίτσος με προπονητή τον Αποστόλη Πολυχρονάκη ο οποίος και θα αγωνιστεί στην κατηγορία των 70 kg .

Για τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν τα vs με τους Kινέζους αντιπάλους του WLF που αναμένεται να προκαλέσουν αίσθηση . Πρόκειται για ονόματα και για αθλητές επιπέδου που αντίστοιχου δεν έχουν ξαναγωνιστεί σε ελληνική διοργάνωση .

Εκτός από τις 10 αναμετρήσεις Ελλάδας vs Κίνας, η κάρτα αγώνων του Gods of War 8 – WLF , θα περιλαμβάνει μερικούς ακόμα πολύ δυνατούς αγώνες μεταξύ Ελλήνων αθλητών που θα ενθουσιάσουν το μαχητικό κοινό . Τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσουμε όλα τα ονόματα και τα ζευγάρια αυτών.

Προετοιμαστείτε λοιπόν για το καλύτερο Gods of War που έχετε δει μέχρι σήμερα αλλά και την πιο δυνατή κάρτα αγώνων που έχετε ξαναδεί σε ελληνική διοργάνωση .»