01/05/2024

Κελέκης η επιστροφή!

Τα «Μυρμιδόνια» είχαν… υποσχεθεί «γκολ και θέαμα» και κράτησαν στο 100% τη δέσμευση. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε σε εξωτερικό χώρο και ο κόσμος την «αγκάλιασε» αν αναλογιστεί κανείς ότι θέσεις δεν υπήρχαν μετά την έναρξη της main card του σόου. Ας ξεκινήσουμε όμως να δούμε σιγά – σιγά τα παιχνίδια της βασικής κάρτας προχωρώντας την ανάλυση των ζευγαριών.

ΝΙΚΟΣ ΚΕΛΕΚΗΣ – ΜΑΝΩΛΗΣ ΡΟΥΣΑΚΗΣ 

ΣΧΟΛΙΟ: Πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν αποκλειστικά και μόνο να δουν την επιστροφή του Νίκου Κελέκη. Η κατηγορία των 80 κιλών μετά την αλλαγή που έκανε ο  Χατζηχρόνογλου αναζητεί νέο «αφεντικό» κι αν βάλει κανείς κάτω τους υπάρχοντες μαχητές καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για πραγματικό… πόλεμο. Ο Δημήτρης Χιώτης, ο Παύλος Μήσιας και ο Κελέκης μοιάζουν μία τριάδα που μπορεί να γεμίσει αρκετές κάρτες τη νέα σεζόν. Φυσικά, ο τελευταίος θα χρειαστεί μερικά ακόμη παιχνίδια για να «ξεμπουκώσει» από την απραγία κι έπειτα θα είναι έτοιμος για τα μεγάλα παιχνίδια. Στο αυτού κάθε αυτού αγωνιστικό κομμάτι ο Κελέκης δεν… πετούσε πάνω στο ρινγκ στον τομέα όμως της δύναμης έκανε αυτό που έπρεπε. Στην αντίπερα όχθη ο Ρουσάκης έδειξε ότι έχει όλα τα φόντα για να καταφέρει κάτι στο μέλλον, λίγο πίστη χρειάζεται. 

ΝΙΚΟΣ ΓΚΙΚΑΣ – ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ

ΣΧΟΛΙΟ: Ίσως το πιο άσχημο κομμάτι της διοργάνωσης καθώς ο άπειρος Ζαφείρης εκτός του ότι έδειχνε πως δεν μπορεί να σταθεί απέναντι στον Γκίκα εν τέλει πάνω σ’ένα μπλοκ τραυμάτισε άσχημα του πόδι του και έφυγε υποβασταζόμενος από το ρινγκ. Όσο προλάβαμε να δούμε παιχνίδι φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο Γκίκας έλειψε αρκετό καιρό από τις αγωνιστικές δραστηριότητες και χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει. 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΕΖΟΥΛΑΪ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΛΟΣ

ΣΧΟΛΙΟ: Ακόμη ένας αγώνας… σήριαλ με πρωταγωνιστή τον Φεζουλάι. Ο μαχητής του Γιάννη Θεοφάνους παρότι έδειξε κουρασμένος με το… καλημέρα, όπως μας έχει συνηθίσει σε όλα τα παιχνίδια που παίζει κατάφερε να πάει μέχρι τον έξτρα γύρο και μάλιστα να κερδίσει τον αντίπαλό του Αλέξανδρο Μύλο. Ο Μύλος πήγε καλά στους δύο πρώτους γύρους, αλλά οι κακές του άμυνες στα ευθεία του Φεζουλάι του κόστισαν ένα παιχνίδι που έδειχνε ότι μπορούσε να το πάρει. Σημαντικές πάντως είναι οι νίκες του Φεζουλάι στην κατηγορία και δεν αποκλείεται σύντομα να τον δούμε και με μεγαλύτερα ονόματα. 

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΕΡΠΑΤΣΙ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΟ: Μακράν το πιο ωραίο παιχνίδι της βραδιάς. Οι δύο μαχητές έπαιξε ωραίο τεχνικό kickboxing και χειροκροτήθηκαν για την προσπάθεια τους. Ο Κερπάτσι πήρε τον αγώνα δίκαια τον αγώνα βασιζόμενος στην τεχνική αλλά και στα πολύ δυνατά χτυπήματα που διαθέτει με τα χέρια. Όσον αφορά τον Μουστάκη με τα πολύ καλά του γόνατα θα μπορούσε να κάνει τη ζημιά, όμως δεν το πίστεψε σίγουρα. Θα ήταν πολύ ωραία σκέψη να δούμε ξανά αυτό το παιχνίδι. 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΤΡΑΓΚΝΙΕΦ – ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΟΥΝΑΪΣΒΙΛΙ

ΣΧΟΛΙΟ: Ο Θανάσης Ντράγκνιεφ αφού σώθηκε από το «τρομακτικό» γόνατο που δέχτηκε από τον Παπουναϊσβίλι στο διάφραγμα έδειξε πως στο έδαφος κάνει ό,τι θέλει! Στο πρώτο γύρο ο Παπουναϊσβίλι μπήκε καλά στον δεύτερο γύρο όμως ο Ντράγκνιεφ σοβαρεύτηκε και με σωστή μάχη στο έδαφος πήρε την υποταγή και έφυγε νικητής από τη Μεταμόρφωση. 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΓΚΕΛΙΔΗΣ – ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΟ: Ο Παπουτσάκης θα μπορούσε να κερδίσει τον αγώνα αλλά το γεγονός πως επέτρεψε στον νεαρό και εκρηκτικό Καγκελίδη να… σπάσει την απόσταση του κόστισε τον αγώνα. Ο μαχητής του Μπάμπη Παπαδόπουλου και του Δημήτρη Χαλκίδη κέρδισε τον Παπουτσάκη γιατί με τα όμορφα κροσέ του πήρε τα σημεία, έφτασε το παιχνίδι στον έξτρα γύρο κι έπειτα έκανε το καθήκον του. Ο Καγκελίδης έδειξε ότι διαθέτει πολλά προσόντα και σίγουρα αν τα όμορφα κροσέ του δυναμώσουν, τότε θα μπορεί να «τελειώνει» τους αγώνες νωρίτερα.  

ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΜΑΡΙΟΣ ΜΠΛΑΝΑΣ

ΣΧΟΛΙΟ: Πιο τεχνίτης ο Μαυρόπουλος πιο δυνατός ο Μπλάνας. Η δύναμη υπερνίκησε την τεχνική και ο μαχητής του δασκάλου Κακαράκη ξεσήκωσε το κοινό με τα χτυπήματά του. Δικαιότατη νίκη του Μπλάνα, λοιπόν, με τον Μαυρόπουλο να προσπαθεί αλλά  να μην βρίσκει το αντίδοτο στο «σφυροκόπημα» του Μάριου Μπλάνα. Νίκη, λοιπόν, για τον τελευταίο με εγκατάλειψη στον δεύτερο γύρο. 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ PRE GAMES: 

Κονταξάκης Σωτήρης ( Μυρμιδόνες Μαχητές) – Στρατηνάκης Πάρης  (Fight Club Larissa) στα 75 κιλά Κ1

Νικητής: Με πλειοψηφική ο Στρατηνάκης

Κούστα Χριστίνα (Fight Club Galatsi)  – Πατούλα Ευαγγελία (K1 Δαναός) στα 53 κιλά Κ1

Νικήτρια: Κούστα με διακοπή από τον γιατρό 

Καγκελίδης Γιώργος (BG Academy)  – Οικονομόπουλος Χρήστος (Fight Club Galatsi)   στα 65 κιλά Κ1

Νικητής: Καγκελίδης με ομόφωνη

Φασομυτάκης Κωνσταντίνος (Fight Club Galatsi) – Παραθυράκης Νίκος (‘Ατρωτος Ιωαννίνων) στα 75 κιλά Κ1

Νικητής: Με νοκ – άουτ ο Φασομυτάκης 

Παπουτσάκης Γιώργος (Rama Camp) – Σωτηρίου Ιωάννης (Άτρωτος Ιωαννίνων) στα 63 κιλά K1

Νικητής: Παπουτσάκης με ομόφωνη

Πηγή φωτογραφίας: TaffPictures