17/05/2024

Καρούσος: «Περιμένω την επόμενη πρόκληση»

Σε επίπεδο φιλοξενίας ο Θανάσης Καρούσος έμεινε… μετεξεταστέος. Στο αγωνιστικό μέρος όμως απέναντι στον Τούρκο Melih Donmez, πήρε άριστα επικρατώντας με νοκ-άουτ!

Ένας διαφορετικός “Butterfly”, με επιθετικές διαθέσεις, βασικό «όπλο» τα χέρια του, για πρώτη φορά απέναντι σε ψηλότερο αντίπαλο και σε μια νέα κατηγορία βάρους. Έδειξε αφενός συνέπεια στις επιτυχίες (δύο χρόνια αήττητος) και αφετέρου ότι μπορεί να τα καταφέρει εξίσου καλά κι υπό συνθήκες που δεν είχε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια.

«Ήταν κάτι καινούργιο ‘μένα τα 70 κιλά, αλλά όπως διαπιστώσατε κι εσείς τα κατάφερα μια χαρά κόντρα στον Τούρκο! Σε αυτή την κατηγορία θα αγωνίζομαι από εδώ και στο εξής, όπως αποφασίσαμε με τον δάσκαλο. Είμαι …παππούς πια για να παλεύω με σκληρές δίαιτες», λέει χαριτολογώντας στο fightersclub,gr και συνεχίζει:

«Ο αγώνας με τον Τούρκο κλείστηκε με την προοπτική να υπάρξει ρεβάνς στην Κωνσταντινούπολη. Σε κάθε περίπτωση ο προγραμματισμός που κάνουμε για τον επόμενο αγώνα, είναι τον προσεχή Ιούλιο».

«Τα προηγούμενα χρόνια “καθάρισα” τα 64 και 67 κιλά, απέδειξα ό,τι ήταν να αποδείξω σε αυτές τις δύο κατηγορίες, κέρδισα όλους τους αγώνες που έδωσα τα τελευταία δύο χρόνια και ήρθε η στιγμή να προχωρήσω. Περιμένω την επόμενη πρόκληση. Ύστερα από τόσα χρόνια υπάρχει ακόμα υψηλό κίνητρο, περισσότερο ίσως από ποτέ, κυρίως για προκλήσεις από το εξωτερικό. Φυσικά δεν λέμε όχι σε καμία σοβαρή πρόταση που αξίζει και μπορεί να προκύψει».

Κλείνοντας θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που ήταν δίπλα του σε μία ακόμα απαιτητική προετοιμασία: «Τον δάσκαλό μου, Κώστα Αθανασόπουλο, τους συναθλητές μου, όλη την οικογένεια των Fighters που δημιούργησε μια υπέροχη ατμόσφαιρα στο στάδιο και την κοπέλα μου που είναι το μεγαλύτερό στήριγμά μου!».

Πηγή:fightersclub.gr