03/05/2024

Καρανικολής: Αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση!

Ο Παναγιώτης Καρανικολής μόλις μερικές εβδομάδες πριν τη μεγάλη μάχη του Γιάννη Στοφορίδη στη Ρουμανία μιλάει αποκλειστικά στο fightsports.gr για την πορεία της προετοιμασίας του μαχητή του και φυσικά για την κορυφαία πρόκληση που έχει όνομα και επίθετο: Catalin Morosanu.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε καθαρά στο κομμάτι της προετοιμασίας λέγοντας:Η προετοιμασία μας με τον Γιάννη συνεχίζεται κανονικά. Δουλεύει σκληρά και αυστηρά υπό στις οδηγίες που του δίνω. Ακολουθεί ένα καθημερινό ειδικό πρόγραμμα για το συγκεκριμένο ματς. Ελπίζουμε μέχρι το τέλος να μην έχει κάποιο τραυματισμό.

Σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στον Morosanu ο Καρανικολής χαρακτήρισε τον αγώνα την κορυφαία πρόκληση για τον Στοφορίδη από την αρχή της καριέρας του και μέχρι σήμερα. Επίσης ο Καβαλιώτης δάσκαλος και πρώην πρωταθλητής δεν παρέλειψε να μας δώσει και μερικά στοιχεία για το παιχνίδι του Ρουμάνου: Μιλάμε σαφώς για το σημαντικότερο παιχνίδι της καριέρας του καθώς έχει να αντιμετωπίσει τον Μουροσανο έναν από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του ευρωπαϊκού Kick boxing. Είναι σκληρός, επιθετικός και έχει διακριθεί στο superkombat κ στο k1. Ο Γιάννης γνωρίζει καλά ότι θα αντιμετωπίσει τη δυνατότερη σύγκρουση στη μέχρι τώρα αγωνιστική του πορεία.

Εν κατακλείδι ο Παναγιώτης Καρανικολής ευχαρίστησε τους επιχειρηματίες, αλλά και τις εταιρίες που βρίσκονται πίσω από τις προσπάθειες που κάνει ο Γιάννης Στοφορίδης σε Ελλάδα και εξωτερικό: Θα ήθελα να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς του Γιάννη: QNT συμπληρώματα διατροφής, Top Ten, τη house of boxing, την επιστημονική ομάδα recreation fitness team του Γιάννη Κωστικιάδη, τη φυσιοθεραπεύτρια Δέσποινα Κονταξή, Δημητριάδη Γεώργιο (κατασκευαστική εταιρία) και τον Μάρτο Νικόλαο (βιομηχανία γάλακτος Καβάλας), καθώς επίσης και τον Χρήστο Παπαναγιώτου για τη συνεργασία μας στο superkombat.