03/05/2024

Θοδωρής Θεοδωρακάκος: Καινοτομία αυτό που έγινε στο Apocalypse

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Για τον νέο τρόπο βαθμολόγησης που εγκαινιάστηκε στο Apocalypse, μίλησε ο νεαρός διαιτητής Θοδωρής Θεοδωρακάκος.

«Ήταν καινοτομία για την Ελλάδα το ηλεκτρονικό σύστημα κρίσης των αγώνων, όπου οι θεατές και οι προπονητές μπορούσαν να δουν κατά την διάρκεια του αγώνα! Είναι καλό να εξοικειωθούμε διότι στο εξωτερικό χρησιμοποιείτε συχνά (βλέπε WAKO) και πλέον το αποτέλεσμα είναι διαυγές σε όλους εφόσον η βαθμολογία εκάστοτε κριτή είναι φανερή», τόνισε αρχικά ο διαιτητής, που στη συνέχεια μίλησε για την διοργάνωση του Νάσου Αργυρόπουλου.

«Στους αγώνες του Apocalypse 5 που διοργάνωσαν ο Νάσος Αργυρόπουλος και Ζαφείρης Κωστάκης που έγιναν στο Γ.Στεφανόπουλος παρακολουθήσαμε ωραίο matchmaking με ίδιου επιπέδου ζευγάρια που μέσα από αυτή την διοργάνωση μπορούν να πάρουν εισιτήριο για μεγαλύτερες», ανέφερε ο Θεοδωρακάκος που για το τέλος μίλησε για τις επόμενες διοργανώσεις που θα διαιτητεύσει.

« Προσωπικά ετοιμάζομαι για το Διεθνές Τουρνουά της WAKO 1-2/2/2014 στο κλειστό Tae kwon Do υπό την αιγίδα της Wako και του Νίκου Μέμμου αλλά και στις 8/2 στο Promo Fight 2 του Γιάννη  Παγανιά στην Πάτρα όπου θα απολαύσουμε θέαμα πυγμαχίας (μέχρι και 6 γύρους) και kickboxing ….».