27/04/2024

Θεοί και Τιτάνες στο σημερινό Best Fighter!

Παρά τα εμπόδια που αντιμετώπισε το promotion μέχρι τελευταίας στιγμής, κατάφερε να παρουσιάσει μία σούπερ- κάρτα που αναμένεται συναρπαστική απόψε στο κλειστό του Tae Kwon Do. Στις 19:30 ξεκινά ουσιαστικά η main card με την τετράδα Γκίκα, Γκροπάι, Αβραμίδη και Νιάρχου να ξεχειλίζει από ποιότητα και ταλέντο.  Ματσάρα στα βαρέα μεταξύ Στοφορίδη και Γιούρι με τον πρώτο να είναι κυρίαρχος της κατηγορίας όμως ο δεύτερος ευελπιστεί να σπάσει αυτή την κυριαρχία.

Σούπερ- αναμέτρηση και στα ελαφριά, με ντέρμπι Εξακουστίδη- Χύσεν.  Ο Nirvana είναι για πολλούς ο κορυφαίος της κατηγορίας κάτι που καλείται να αμφισβητήσει ο Mini Gun. El Classico και στον αγώνα Σύρου- Γκίκα με δύο παιδιά της ελπιδοφόρας φουρνιάς, που πάντα προσφέρουν θέαμα. Αληθινή πρόκληση για Μπερδέση απέναντι στον Έλληνα και φιλόδοξο Παλτατζή που θέλει να σπάσει το κατεστημένο του στην πυγμαχία.

Τέλος οι δύο πιο δυναμικοί αθλητές του event θα κοντραριστούν στα 80 κιλά. Μπέλλος και Μανώλας καλούνται να αποδείξουν πως δεν είναι «πυροτέχνημα» αλλά δύο μαχητές ολκής που αξίζουν μία θέση στην κορυφή του Ελληνικού kickboxing. Στα έξτρα η εντυπωσιακή συμμετοχή της playmate, Έφης Κυριάκου, που θα έχει τον ρόλο παρουσιάστριας.