20/05/2024

Θανάσης Καρούσος: Να κατακτήσω ξανά την ζώνη

Αποφασισμένος είναι ο Θανάσης Καρούσος, ώστε η ζώνη του Urban Fighters, να γίνει ξανά δική του… Ο αθλητής του Κωνσταντίνου Αθανασόπουλου θα κοντραριστεί με τον Νίκο Κοντογιάννη, αθλητή του Μαλικούτη και δείχνει έτοιμος για την νίκη.

«Θα είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στον αγώνα, παρά το ότι δεν το ξέρω το παιδί και αύριο βράδυ θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να κατακτήσω και πάλι την ζώνη», μας δήλωσε αρχικά ο Καρούσος και συνέχισε μιλώντας για τις προκλήσεις που του παρουσιάζονται τους επόμενους μήνες μέσω των διοργανώσεων που… έρχονται. « Αντιμετωπίζω κάθε πρόκληση μεμονωμένα και προσπαθώ μέσα απ’ την καλή προετοιμασία μου, να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να πάρω το επιθυμητό αποτέλεσμα… την νίκη»!

Τέλος ο Καρούσος μίλησε για τους ανοιχτούς λογαριασμούς που θα έχει με τους συνδιεκδικητές της ζώνης, για να φορέσει ξανά την ζώνη. « Ανοιχτούς λογαριασμούς έχω και με τους τρεις που διεκδικούν την ζώνη που τόσο πολύ θέλω να φορέσω για δεύτερη συνεχή χρονιά. Οι μάχες θα είναι δυνατές και τα τρία παιδιά είναι αξιόλογα, για να βρίσκονται στο Urban. Όλος ο κόσμος που θα βρεθεί αύριο βράδυ στον Πειραιά, θα ευχαριστηθεί Kick Boxing».