06/05/2024

Η Ευμορφιάδη αποκαλύπτει το μέγεθος του τραυματισμού και την επιστροφή της

Το δύσκολο παιχνίδι με την Jorina Baars ανήκει στο παρελθόν όμως η Αθηνά Ευμορφιάδη δεν βγήκε αλώβητη από εκείνη την μάχη όπου τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι.


Μετά από τέσσερις μήνες είναι πλέον έτοιμη να μπει στις προπονήσεις, αποκαλύπτοντας μάλιστα το μέγεθος του τραυματισμού της με μερικές φωτογραφίες στο instagram και μία ανακοίνωση που ενημερώνει πως επιστρέφει δυναμικά στις προπονήσεις.

4 μήνες από το ατύχημα μου. Σήμερα βρήκα ξανά τα 10 χρόνια ζωής που έχασα εκείνο το βράδυ. Να σέβεστε τον εαυτό σας να ακούτε το σώμα σας. Μην παίζετε με την σωματική και ψυχική σας υγεία ποτέ. Σήμερα επιτέλους άκουσα τα καλά νέα από τον γιατρό μου είμαι σε θέση να ξεκινήσω την προπόνηση μου. Ένιωθα τον τελευταίο καιρό ότι οι κόποι μου ενάμιση χρόνο πήγαν χαμένοι.αυτά όμως συμβαίνουν στο άθλημα μας και πρέπει να τα αποδεχόμαστε και τα ασχημα γεγονότα μόνο έτσι χτίζεις χαρακτήρα. χρειάζεται υπομονή και όλα περνούν. Δεν είμαι ο ίδιος άνθρωπος από όλο αυτό το μόνο σίγουρο. Είμαι ακόμα πιο Σκύρος άνθρωπος και πιο επικίνδυνος δεν θα συγχωρώ το παραμικρό λαθος εντός και εκτός ρινγκ! 💪🏽👊🏽🙏🏽😊😠

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αθηνά Ευμορφιάδη (@athina_efmorfiadh) στις