05/05/2024

Η ανακοίνωση του Fight Club Galatsi για τον αγώνα της Πρίφτη στην Ιαπωνία

Το Fight Club Galatsi για την ιστορική μάχη της Πρίφτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Fight Club Galatsi: «Στο ιστορικό K1 World Max που μετά από 14 χρόνια αναβίωσε στο National Yoyogi Stadium του Τόκυο, το στάδιο που πρωτοξεκίνησε το K1 World Max to 1993, πρωταγωνίστησε η Αντωνία Πρίφτη, στη main card της διοργάνωσης, υπερασπίζοντας τη ζώνη που κατέκτησε 4 μήνες πριν απέναντι στην KANA.

Στο K1 World Max, οι 16 καλύτεροι αθλητές του κόσμου αναμετρήθηκαν μεταξύ τους για μια θέση στους 8 και τη διοργάνωση που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο.

Η Αντωνία αντιμετώπισε την νο2 στην κατάταξη του Κ1, SAHO, η οποία  ήθελε διακαώς τη ζώνη των 52kg από την ΚΑΝΑ, αλλά η κατάκτηση του τίτλου από την Πρίφτη της άλλαξε τα σχέδια. Έτσι οι Ιάπωνες διοργανωτές, θέλοντας να επιστρέψει η ζώνη στην Ιαπωνία, κανόνισαν πολύ σύντομα τον αγώνα υπεράσπισης, δίνοντας την ευκαιρία στους φανς του kickboxing να δουν έναν αγώνα κορυφής.

Η Αντωνία μπήκε στο ρινγκ βαριά, θέλοντας να χτυπήσει κατευθείαν την αντίπαλό της, υπό το βάρος της υπεράσπισης της ζώνης της, άφησε κενά και χτυπήθηκε από κόντρες της SAHO, οι οποίες μπορεί να μην την έπληξαν αλλά της δημιούργησαν φθορές και της χάλασαν την ψυχολογία στη συνέχεια του αγώνα, απορρυθμίζοντας την φανταστική ροή και απόσταση που έχει στα παιχνίδια της. Το οτι δεν είχε καθαρό μυαλό, της στέρησε τελικά τη νίκη και τη ζώνη.

Όπως δήλωσε και η ίδια με το πέρας του αγώνα: “Σήμερα δεν ήταν η μέρα μου και έκανα πολλά λάθη! Άλλοτε κερδίζουμε, άλλοτε μαθαίνουμε! Είμαι ευγνώμων για αυτό το μάθημα και ανυπομονώ να επιστρέψω στο ρινγκ και να δείξω τον πραγματικό πάνθηρα. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας. Θα σας δω σύντομα.”

Τον επόμενο καιρό η Πρίφτη θα ξεκουραστεί και θα ξεκινήσει προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα της στην Ιαπωνία και πιθανόν, παράλληλα, σε άλλη μεγάλη διοργάνωση στη χώρα του “ανατέλλοντος Ηλίου”.

Ευχαριστούμε όλους τους υποστηρικτές της Αντωνίας για την θετική ενέργεια που έδιναν με τα μηνύματα και τις αναδημοσιεύσεις τους καθ’όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της και του αγώνα της, όπως και για τα καλά λόγια που έστειλαν με το πέρας του αγώνα της.

Ευχαριστούμε επίσης τον manager Στέλιο Πολίτη, αλλά και τους χορηγούς που στάθηκαν δίπλα στην Αντωνία:

Δείτε φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ