07/05/2024

Ηγετική εμφάνιση για την ομάδα των Gerontis Fighter’s!

Με τρομερή επιτυχία ολοκληρώθηκε το επίσημο πανελλήνιο πρωτάθλημα  kick boxing για αθλητές έως 18 ετών στις 23, 24 & 25 Νοεμβρίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Gerontis Fighters.


«Οι εγκαταστάσεις του κλειστού ολυμπιακού σταδίου βαρέων αθλημάτων ήταν έτοιμες να φιλοξενήσουν για ακόμη μια φορά πλήθος αθλητών που αυτήν την  χρονιά ξεπέρασε κάθε προσδοκία με τον αριθμό των 1.600 συμμετοχών

Η οργάνωση και ο επαγγελματισμός είναι από τα στοιχεία που συχνά βλέπουμε να απουσιάζουν σε αθλητικές διοργανώσεις και ειδικότερα όταν αυτές απαρτίζονται από μεγάλο πλήθος κόσμου.

Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει όταν πρόκειται για πρωτάθλημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick boxing. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που το συγκεκριμένο πρωτάθλημα από χρονιά σε χρονιά φιλοξενεί όλο και περισσότερους αθλητές, γεγονός που δείχνει την ευημερία και την άνοδο της ομοσπονδίας.

Άλλο ένα βασικό κομμάτι, αυτό της διαιτησίας που υπήρξε αμερόληπτη προς πάσα κατεύθυνση βοηθώντας στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.  
Ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου γέμισε από νωρίς το πρωί της Παρασκευής με αθλητές κάθε ηλικιακής κατηγορίας για να περάσουν από την διαδικασία της ζύγισης. Το Σάββατο δόθηκε και επίσημα η έναρξη των αγώνων.

Η αποστολή των Gerontis Fighter’s αποτελούμενη από 15 αθλητές, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και ανταμείφθηκε για όλη την σκληρή δουλειά που έχει πραγματοποιήσει όλο αυτό το διάστημα αποσπώντας συνολικά 27 μετάλλια από όλα τα αγωνιστικά στυλ εκ των οποίων 10 χρυσά, 6 ασημένια και 11 χάλκινα.

Εξαιρετική επίδοση είχαν όλα τα παιδιά που αν και πολλά από αυτά πρωτοεμφανιζόμενα κατάφεραν να αποσπάσουν αρκετές νίκες από έμπειρους αθλητές του kick boxing και να αγωνιστούν έως τον τελικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η αποστολή των Gerontis Fighter’s αύξησε στατιστικά το όριο των επιτυχιών που έχουν καταφέρει με κάθε άλλη αποστολή έως τώρα σε επίσημο πρωτάθλημα, σπάζοντας κάθε ρεκόρ .

Η επιτυχία αυτού του πρωταθλήματος ήταν διπλή μιας και η κατηγορία του αθλητή Λιαπάκη Ιωάννη πληρούσε βάσει του νόμου 2725/99 όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται  ώστε να λάβει την απαραίτητη μοριοδότηση για τις εισαγωγικές του εξετάσεις (πανελλήνιες) σε ΤΕΙ και ΑΕΙ της χώρας. 

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έλαβε τέλος και αυτό το πρωτάθλημα, το οποίο έδωσε σε όλους σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά αλλά και στους γονείς τους, που στάθηκαν δίπλα στην αποστολή δημιουργώντας όλο αυτό το υποστηρικτικό περιβάλλον δίνοντας θάρρος στα παιδιά σε κάθε τους αγώνα. 

Δεν θα μπορούσε να παραλειφθεί η αναφορά των εταιριών ANEK LINES, SUPERFAST FERRIES και BLUE STAR FERRIES για την στήριξη τους. Επίσης την εταιρία ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ και το κατάστημα espresso shop.

Μετά από ένα γεμάτο συναισθήματα και απαιτητικό Σαββατοκύριακο οι Gerontis Fighter’s πήραν τον δρόμο της επιστροφής με τα μετάλλια στις αποσκευές και τα χαμόγελα ζωγραφισμένα στα πρόσωπά τους .

Παρακάτω με αλφαβητική σειρά οι αθλητές που έλαβαν μέρος:

1. Αρβανιτάκης Αντώνιος
2. Αρβανιτάκης Γεώργιος
3. Καραντινάκης Δημήτριος
4. Κουτάντου Ευαγγελία
5. Λιαπάκης Γεώργιος
6. Λιαπάκης Δημήτριος
7. Λιαπάκης Εμμανουήλ
8. Λιαπάκης Ιωάννης
9. Μπιλανάκης Ιωάννης 
10. Πετούση Αναστασία 
11. Πετούση Μαρίνα
12. Σπάρρης Εμμανουήλ 
13. Τζανάκη Μαρία
14. Τσαπαρίδη Άννα
15. Χουστουλάκης Εμμανουήλ».