04/05/2024

Ζώνες και στη γωνία ο… Στοφορίδης

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ. 

Αποφασισμένη να βγάλει πρωταθλητές σε κάθε κατηγορία είναι η Γεωργία Μπιτάκου, που στο ερχόμενο event και συγκεκριμένα στα βαρέα βάζει τον Σταύρο Γρηγορακάκη κόντρα στον Ντένις Μολότοβ και τον Γιούρι κόντρα στον Δημήτρη Δελλή. Οι νικητές αυτών των ζευγαριών θα παίξουν στο No Limits 24 και ο νικητής αυτού του ζευγαριού με τον Γιάννη Στοφορίδη στο No Limits 25. Να θυμίσουμε πως ο Big John είναι ο κάτοχος της ζώνης.

Από εκεί και πέρα, ο Αλέξανδρος Γκερέκος θα είναι ξανά στο ερχόμενο No Limits με τον αντίπαλο του ανακοινώνεται μέσα στην εβδομάδα και να είναι σούπερ όνομα της κατηγορίας!  Η ζώνη που θα διεκδικήσουν θα είναι αυτή του Βασίλη Καραγιαννίδη που άλλαξε κατηγορία.

Ο Τζεμάλ Χουσεϊνογλου στα ελαφριά κιλά θα διεκδικήσει την ζώνη από τον Κώστα Παπαδέλη, ενώ στην πυγμαχία αναμένεται «πόλεμος» μεταξύ Ιωαννίδη και Σύρου με τον πρώτο να έχει στη λίστα του δύο αθλητές του Golden Corner τον Ξερικό και τον Φωτακόπουλο! Αθλητής του Άρη Πάνου από τα Γιάννενα θα είναι ο αντίπαλος του Χατζή.Οι νικητές των κατηγοριών θα είναι οι επίλεκτοι για να τα ταξιδέψουν σε Τίρανα, Τουμπάι και Αμερική, όπου θα γίνουν τα επόμενα No Limits, μέσα στο 2014!

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως ο Γιώργος Κατσινόπουλος θα μεταβεί στην Αμερική για να συνεχίσει την προετοιμασία του.