30/04/2024

Ζήσε το σήμερα, σαν ΝΑ υπάρχει αύριο

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Αυτά τα λόγια με μία μικρή παραλλαγή , μου ήρθαν στο μυαλό όταν είδα πάνω στο ρινγκ τον Στέλιο Παπαδόπουλο και τον Αλέξανδρο Σέρτσα… Συνηθίζω μετά από κάθε διοργάνωση να στέκομαι στο κέρδος του κάθε event.

Στο «The Battle» αναμφισβήτητα ήταν οι συγκεκριμένοι αθλητές. Ένα ματς που για πολλούς θα ήταν εύκολο για τον καβαλιώτη αθλητή, μετατράπηκε σε μία ανελέητη μάχη. Ο Σέρτσας παρουσιάστηκε ξανά «στρατιωτάκι» όπως τον είχα δει και σε προηγούμενα ματς και παρά την μικρή του εμπειρία σε αγώνες, πήγε το ματς στον έξτρα γύρο. Αν δεν ξεκινούσε φοβισμένα, θα ήταν ακόμα καλύτερη η εξέλιξη, αλλά αυτό είναι κάτι φυσιολογικό.

Από την  άλλη το «σήμερα» του ελληνικού Kickboxing είναι σίγουρα ο Στέλιος Παπαδόπουλος που έχει πολλά τεχνικά χαρακτηριστικά που είναι αξιοζήλευτα και θα τολμήσω να πω ότι θυμίζει τον Μιχάλη Ζαμπίδη. Γίνεται πολύ σωστή διαχείριση τόσο από το προπονητικό του τιμ, όσο και στον προγραμματισμό των αγώνων του.

Σοφή κίνηση να παίξει με τον Σέρτσα την δεδομένη στιγμή, και στην συνέχεια με τον Γιάννη Μιχαλόπουλο. Όπως σοφή κίνηση ήταν να δοθεί η ευκαιρία στον Σέρτσα, να παίξει ένα τόσο δυνατό ματς. Ποντάρω πως ο αθλητής του Κωνσταντίνου Αθανασόπουλου θα μας απασχολεί για πολλά χρόνια και είναι το… αύριο του Ελληνικού kickboxing.Δύο νέα παιδιά που θα πρέπει να επενδύσουν οι promoters, μανατζαραίοι και σία… Κουραστήκαμε με την γερουσία… Δώστε τόπο στα νιάτα…