14/05/2024

Επιτυχημένη εμφάνιση του Fight Club Galatsi στο Battle 6 στην Καβάλα!

Με εξαιρετικούς αγώνες ολοκληρώθηκε το Battle 6 στους Αμμόλοφους Καβάλας μέσα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα που δημιούργησαν οι θεατές που παραβρέθηκαν. Για μία ακόμη φορά το παρόν σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση έδωσε το Fight Club Galatsi του ομοσπονδιακού προπονητή Ιωάννη Θεοφάνους , με δύο αθλητές της Theofanous Elite Team τους Γκίκα Νίκο και Σωκράτη Κερπάτσι.

Στα 72,5 κιλά σε μία πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση ο κάτοχος της ζώνης του promotion από το Battle 4 Νίκος Γκίκας ηττήθηκε έπειτα από πλειοψηφική απόφαση των κριτών από τον Καβαλιώτη Στέλιο Παπαδόπουλο (Καραΐτης). Το  ματς ήταν «μοιρασμένο» και οριακό, με τον Παπαδόπουλο να ξεκινά πιο δυνατά και τον Γκίκα να κάνει καλύτερο φινάλε.

Στην κατηγορία των -64 κιλών ο Σωκράτης Κερπάτσι αντιμετώπισε τον αθλητή Κώστα Παπαδέλη (Μαχητές Ελευθερούπολης). Αυτή ήταν η δεύτερη αναμέτρηση των δύο αθλητών με τον αθλητή της Theofanous Elite Team να παίρνει την ρεβάνς .Το ματς είχε άδοξο τέλος καθώς τρία αντικανονικά χτυπήματα του Καβαλιώτη αθλητή δεν επέτρεψαν στον Κερπάτσι να συνεχίσει, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δώσει την νίκη στον Κερπάτσι με ντισκαλιφιέ.

Οι συνεχόμενες επιτυχημένες παρουσίες  των αθλητών του Fight Club Galatsi σε διοργανώσεις τόσο σημαντικές όσο αυτή του Battle, επιβραβεύουν με τον καλύτερο τρόπο τις προσπάθειες όλου του προπονητικού Team της Theofanous Elite Team και ιδιαίτερα αυτή  του ομοσπονδιακού προπονητή Ιωάννη Θεοφάνους .  Η κορυφή στο επόμενο Battle δεν είναι τίποτε άλλο από τον αντικειμενικό στόχο του συλλόγου μας.

img_8075

Slideshow με τις φωτογραφίες από την διοργάνωση του Battle VI ΕΔΩ