05/05/2024

Επίσημο: KIMBO στις 14 Δεκεμβρίου!

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του fightsports.gr που πριν καιρό σας είχε γράψει ότι η δεύτερη σειρά του επιτυχημένου KIMBO θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο. Χθες, λοιπόν, ο promoter της διοργάνωσης, Χρήστος Παπαναγιώτου κοινοποιώντας στα social media τη φωτογραφία που συνοδεύει το συγκεκριμένο άρθρο, μας γνωστοποίησε ότι το ΚΙΜΒΟ θα γίνει στις 14 Δεκεμβρίου, στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, εκεί ακριβώς δηλαδή που είχε γίνει και στις 2 Ιουνίου.

Με βάση το πρώτο KIMBO που πήγε ιδιαίτερα καλά και από πλευράς θεάματος και προσέλευσης κόσμου, σαφώς και αναμένουμε κάτι παραπάνω τον Δεκέμβριο, μια και μεσολαβούν σχεδόν τρεις μήνες μέχρι τότε, χρόνος δηλαδή κατάλληλος για τη δημιουργία κάτι εντυπωσιακού.

Όσον αφορά τα ονόματα που θα παίξουν περιμένουμε το επόμενο διάστημα επίσημες ανακοινώσεις, ενώ να σας θυμίσουμε πως πριν από μερικές εβδομάδες το fightsports.gr είχε φιλοξενήσει άρθρο – βόμβα με το οποίο ο διάσημος αστέρας του Κ-1 και του Glory, Chris Ngimbi αποκάλυπτε ότι βρίσκεται στη λίστα του κ. Παπαναγιώτου.