18/05/2024

Εξετάσεις για την κατάκτηση της Μαύρης Ζώνης στο Fight Club Galatsi στις 15 Μαρτίου!

Δελτίο Τύπου Fight Club Central Gym

Η απόκτηση της μαύρης ζώνης επιτρέπει στον αθλητή να διευρύνει τις γνώσεις του και την αντίληψή του για το άθλημα του Kick Boxing και να βάλει γερά θεμέλια για τη μελλοντική συμμετοχή στη σχολή προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και να ασχοληθεί επαγγελματικά με το άθλημα ως προπονητής ή ως σχολάρχης.

Η εξεταστική επιτροπή θα αποτελείται από εκπαιδευτές με βασικό εξεταστή τον ομοσπονδιακό προπονητή Kick Boxing, Γιάννη Θεοφάνους. Στο Fight Club Galatsi έχει δημιουργηθεί μια αξιόμαχη αγωνιστική ομάδα, η Theofanous Elite Team, η οποία έχει παρουσιάσει ήδη σημαντικές επιτυχίες και δίνει την δυνατότητα για ακόμα καλύτερη πορεία στο μέλλον.

Οι εξεταζόμενοι θα υποβληθούν σε μια πολύωρη και επίπονη εξέταση τεχνικής εφ’ όλης της ύλης, επιδεικνύοντας τις δεξιότητές τους στην πυγμαχία, στα λακτίσματα, στο K1 και στο Muay Thai. Όλα αυτά θα παρουσιαστούν από τους εξεταζόμενους με χρήση πυγμαχικών στόχων, thai pads, με φιλικό sparring και σκιαμαχίες.

Η τριετής αναμονή (μετά την καφέ ζώνη) για την απόκτηση της μαύρης ζώνης δίνει την δυνατότητα στον αθλητή να ωριμάσει τεχνικά και να κατανοήσει καλύτερα την απαιτητική ύλη που διδάσκεται στο Fight Club Galatsi.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους διαγωνιζομένους αθλητές και τους ευχαριστούμε για την παρουσία και την πορεία τους έως σήμερα.

Δείτε ολόκληρο το άρθρο εδώ: http://www.fightclubgalatsi.gr/katigoria-newn-fight-club-galatsi/eksetaseis-gia-mauri-zwni-15-martiou/