03/05/2024

Ενθουσίασαν τα Μυρμιδόνια 2014

Δελτίο Τύπου

Ενθουσίασε το κοινό η διοργάνωση του Θανάση Γκιτέρσου, ‘’Μυρμιδόνια 2014’’ στην οποία έλαβαν μέρος κορυφαία ονόματα από το χώρο του ελληνικού Kick Boxing. To γεγονός της βραδιάς ήταν η επιστροφή του Νίκου Κελέκη στους αγώνες μετά από 1,5 χρόνο ενάντια Μανώλη Ρουσσάκη (Lions Camp) στα 82 κιλά με όρους Κ1. Η διαφορά των 2 αθλητών ήταν εμφανής με τον Κελέκη πολύ δυνατό, να επικρατεί άνετα στον 2ο γύρο με τεχνικό K.O.

Στα υπόλοιπα ζευγάρια του main event είχαμε την επικράτηση στον 2ο γύρο με τεχνικό Κ.Ο. του Νίκου Γκίκα απέναντι στον αθλητή του Άτρωτου Ιωαννίνων Ζαφείρη Σταύρο στα 73 κιλά. Ο Γιάννης Φεζουλάϊ αντιμετώπισε τον Αλέξανδρο Μύλο αθλητή του Κώστα Θεοδούλου (Rama Camp) στα 81 κιλά και αναδείχθηκε νικητής σε extra γύρο. Ένα ακόμη σπουδαίο ζευγάρι ήταν αυτό του Σωκράτη Κερπάτσι απέναντι στον Γιώργο Μουστάκη στα 66 κιλά. Καλύτερος σε 2 από τους 3 γύρους ο Κερπάτσι με πολύ δυνατά χτυπήματα με τα χέρια πήρε ομόφωνα την πολυπόθητη νίκη. Ο Γιάννης Καγκελίδης κέρδισε τον Παπουτσάκη Πέτρο στον έξτρα γύρο με υπεροχή στα σημεία. Ο Μάριος Μπλάνας του Γιάννη Κακαράκη πιο δυνατός απέναντι στον πιο τεχνίτη Μαυρόπουλο Κλεάνθη κατάφερε να πάρει την νίκη στο δεύτερο γύρο με knock out.

Τέλος για τα main event είχαμε την νίκη του Θανάση Dragnev απέναντι στον  Άγγελο Παπουναϊσβίλη της Pitbull Team Πρέβεζας  στα 79 κιλά στον μοναδικό αγώνα  ΜΜΑ των Μυρμιδονίων. Ο Θανάσης με πολύ καλή τεχνική και υπό την καθοδήγηση των προπονητών του Νικολόπουλου – Θεοφάνους κέρδισε με υποταγή τον 7ο από τους 8 αγώνες ΜΜΑ που έχει αγωνιστεί.

Στα pre – games ο Στρατηνάκης Πάρης  (Fight Club Larissa) νίκησε τον Κονταξάκη Σωτήρη (Μυρμιδόνες Μαχητές) με πλειοψηφική απόφαση. Η δεκατετράχρονη αθλήτρια Χριστίνα Κούστα (Fight Club Galatsi) αντιμετώπισε την κατά 5 χρόνια μεγαλύτερη της Ευαγγελία Πατούλα (K1 Δαναός) στον 1ο της αγώνα με όρους Κ1στα 53 κιλά όπου επικράτησε με τεχνικό Κ.Ο. στον δεύτερο γύρο. Ανάλογη ήταν η αναμέτρηση του δεκαεπτάχρονου Κωνσταντίνου Φασομυτάκη (Fight Club Galatsi) με τον  Νίκο Παραθυράκη (‘Ατρωτος Ιωαννίνων) στα 75 κιλά Κ1. Ο Φασομυτάκης μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι ήταν ξεκάθαρα κυρίαρχος και ήταν θέμα χρόνου το Κ.Ο που ήρθε στον 2ο γύρο. Ο Χρήστος Οικονομόπουλος ηττήθηκε δίκαια από τον αθλητή  Παπαδόπουλου – Χαλκίδη έπειτα από ομόφωνη απόφαση σε αναμέτρηση για τα 65 κιλά.

Τα ‘’Μυρμιδόνια 2014’’ προσέφεραν θέαμα αντάξιο των προσδοκιών και ανανεώνουν το ραντεβού τους για το χειμώνα του 2014.

photo:TaffPictures