05/05/2024

Εκπροσώπηση της ζώνης Kings of The Ring από τον Γιώργο Περγιάλη σε Ελλάδα, Ταϊλάνδη και Αυστραλία

Η φιλία του γνωστού μάνατζερ Γιώργου Περγιάλη με τον Κροάτη δημιουργό της πιο φημισμένης «ανεξάρτητης» παγκόσμιας ζώνης Kings of the Ring Harry Gorian κρατά δύο δεκαετίες και επισφραγίζεται με την εξουσιοδότηση του δεύτερου στον πρώτο για εκπρόσωπηση της ζώνης σε Ελλάδα, Ταιλάνδη και Αυστραλία. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Οι δύο φίλοι Περγιάλης και Gorian που στο παρελθόν έχουν συνεργαστεί σε Ελλάδα, Κροατία, Ιταλία, Τσεχία, Ταϊλάνδη, Αυστραλία, σε πρόσφατη συνάντηση τους τον περασμένο Οκτώβρη στο Κίεβο και στο 56ο συνέδριο της WBC, έδωσαν τα χέρια για μελλοντική συνεργασία.

Έτσι λοιπόν ανακοινώνουν την πρώτη τους συνεργασία με την διεκδίκηση της παγκόσμιας ζώνης Kings of the Ring της WIPU στην διοργάνωση Final Fight στα Τίρανα στις 22 Δεκεμβρίου στα -75 κιλά με κανονισμούς K-1 από τους Andriatik Kami (Αλβανία) και Ayub Zeruali (Μαρόκο). 

Στο πρόσφατο παρελθόν της ζώνης King Of  the Ring την κατέκτησαν και φόρεσαν στην μέση τους στην Ελλάδα, ο Μιχάλης Ζαμπίδης (25.6.2015) και ο Γιάννης Σοφοκλέους (17.6.2017)».