02/05/2024

Εκπλήρωσε τη «δέσμευσή» του ο Νάσος Αργυρόπουλος!

Το Apocalypse 5 πέρασε στο παρελθόν κι αυτό που κρατήσαμε από τον χθεσινό μαραθώνιο ήταν το ωραίο θέαμα που μας υποσχέθηκε ο Νάσος Αργυρόπουλος μαζί με τον συνδιοργανωτή του Ζαφείρη Κοτσάκη. Στον απόηχο, λοιπόν, της χθεσινοβραδινής διοργάνωσης το fightsports.gr πραγματοποιεί έναν μίνι απόηχο, ενώ στο αυριανό EXTRA ROUND θα σας μεταφέρει και το αγωνιστικό προφίλ.

Τι δεν μας άρεσε; Το γήπεδο σε πρώτη φάση είναι τεράστιο για οποιαδήποτε ελληνική διοργάνωση μαχητικών αθλημάτων. Το Apocalypse είχε κόσμο, αλλά ο παλμός των συναρπαστικών αγώνων, δυστυχώς, χάθηκε μέσα στην… ηχώ του «Γ. Στεφανόπουλος».

Από εκεί και πέρα ένα ακόμη μείον που κούρασε τον κόσμο ήταν σαφώς ο μαραθώνιος αγώνων. Από τις τέσσερις το μεσημέρι και μέχρι τα μεσάνυχτα υπήρχαν αγώνες.

Πάντως, εδώ να σημειωθεί ότι σκοπός του Αργυρόπουλου ήταν από τη διοργάνωσή του να βγουν όσο το δυνατόν περισσότεροι μαχητές για το μέλλον, οπότε δικαιολογείται η πλειάδα αγώνων.

Αυτό που μας εξέπληξε και περιμένουμε περαιτέρω ανάπτυξή του ήταν το σύστημα κρίσης των διαιτητών. Η sportstats εισήγαγε νέο προϊόν στην αγορά των μαχητικών διοργανώσεων το οποίο ο Νάσος Αργυρόπουλος και ο Ζαφείρης Κοτσάκης φιλοξένησαν στο Apocalypse 5.

Με το συγκεκριμένο σύστημα τις βαθμολογίες των κριτών ανά γύρο μπορούσαν να τις βλέπουν ζωντανά και οι ομάδες και το κοινό μέσω ενός μεγάλου scoreboard που είχε τοποθετηθεί.