05/05/2024

Δύναμη ψυχής στο Promo Fight

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητής του Δημήτρη Πριόβολου, Γιώργου Ανδριανού στο allaspor.gr σχετικά με την συμμετοχή του στο ερχόμενο Promo Fight αλλά και την ιδιαιτερότητα στο δεξί του χέρι, που ωστόσο δεν τον εμποδίζει να κάνει σπουδαία πράγματα.

«Είμαι περήφανος για τον συγκεκριμένο αθλητή γιατί είναι πραγματικός μαχητής και στις πολεμικές τέχνες μιας και ασχολείται και με το τάεκβοντο. Και αυτό το λέω γιατί είναι ένα παιδί με 67% αναπηρία λόγω μιας ιδιαιτερότητας που έχει εκ γενετής στο δεξί του χέρι. Δίχως να αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα προπονείται κανονικά σαν να μην υπάρχει καμιά ιδιαιτερότητα. Τι άλλο να πει κανείς για τον Δημήτρη είναι πραγματικός γίγαντας δίνοντας τεράστια μηνύματα στην ομάδα»
Ποιο είναι το επίπεδο του στο κικ;

-Είναι καινούριος και είναι ο πρώτος του αγώνας. Από όσο γνωρίζω πως και ο αντίπαλος του από το Fight Club Kakarelis Γιάννης Ψιμαδας είναι στο ίδιο επίπεδο. Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει ένας καλός αγώνας και τα παιδιά θα βγουν και οι δύο νικητές. Άλλωστε για μας αυτοσκοπός δεν είναι η νίκη αλλά να ξεπερνάμε σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα τον εαυτό μας. Έτσι η νίκη έρχεται πιο κοντά μας με σιγουριά.

Κάνουμε μια μεγάλη αγωνιστική προετοιμασία και εδώ θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω τον προπονητή Γιώργο Καριώτη για την μεγάλη του βοήθεια στην προετοιμασία του αθλητή μας μιας και μας δέχεται στα sparrin time για να έχουμε περισσότερους αντιπάλους. Αυτός είναι ο αθλητισμός.

– Τι άποψη έχετε για το Promo Fight;

– Πιστεύω ότι είναι αξιόλογη διοργάνωση που δίνει ευκαιρίες σε αθλητές  να αναδειχθούν. Θέλω να πιστεύω πως θα δούμε και την ανάλογη συμπεριφορά από τους αθλητές.

– Θα θέλατε να προσθέσετε κάτι άλλο;

– Θέλω να καλέσω όλο τον κόσμο να σταθεί δίπλα μας και να έρθει στο στάδιο. Θα δει και μια επίδειξη τάεκβοντο που θα κάνει ο σύλλογος μας και συγκεκριμένα και εγώ. Θα δει υψηλού επιπέδου τεχνικές. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές. Και όπως είναι και το σλόγκαν της διοργάνωσης..Πάτρα εναντίον όλων.