04/05/2024

Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στον Α.Σ Champions Club

Ανακοίνωση

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε χτες Κυριακή 16 Νοεμβρίου το διασυλλογικό πρωτάθλημα μουιτάι, kick boxing και Κ1. Αρχάριοι αθλητές πήραν το βάπτισμα του πυρός, αλλά και αθλητές με εμπειρία διασταύρωσαν τα γάντια τους πάνω στο ρινγκ του Α.Σ. Champions Club, που διοργάνωσε και το πρωτάθλημα, στην Ψαρρών 63 – 65 στον Κορυδαλλό.

Όλοι οι αθλητές προσήλθαν στην ώρα τους και πέρασαν από ζύγιση και ιατρική εξέταση, ενώ την αυλαία άνοιξαν αγώνες γυναικών και παίδων, στις 11.30π.μ. Εξαιρετικοί όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες, με υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και ήθος, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, κερδίζοντας μετάλλιο και δίπλωμα αλλά και το πιο δυνατό χειροκρότημα.

Συμμετείχαν οι αθλητές/τριες των αθλητικών συλλόγων, με τυχαία σειρά αναφοράς, White Tiger με προπονητή τον Ηλία Λάμπρου, Νικηφόρος Φωκάς (Ρέθυμνο Κρήτης) με προπονητή τον Καμαρίτη Κων/νο, που ταξίδεψαν από το Ρέθυμνο, Pliakos Team με προπονητές τους Θοδωρή και Άρη Πλιάκο, ΓΑΣ Ελληνικού με προπονητή τον Καπόνη Παύλο, Vlahakis Team με προπονητή τον Βλαχάκη Παναγιώτη που μας ήρθαν από την Μεσσηνία, Dojo Club με προπονητή τον Κωνσταντόπουλο Αλέκο και Champions Club με προπονήτρια την υποφαινόμενη.

Ευχαριστώ θερμά όλους τους προπονητές και τους αθλητές τους για την συμμετοχή τους, τους θεατές που απόλαυσαν τους αγώνες, αλλά και τους διαιτητές – κριτές των αγώνων Μπάστα Διονύση, Ζυγούρη Θέμη, Νούσια Κατερίνα. Το επόμενο ραντεβού μας: αρχές Φεβρουαρίου. Μέχρι τότε προπόνηση και πάλι προπόνηση!