08/05/2024

Δημήτρης Κοντός: Στο Fight Club Αλιβερίου προσφέρουμε τεχνογνωσία, σύγχρονες εγκαταστάσεις και άρτια οργάνωση

Mια νέα προσπάθεια κάνει ο Δημήτρης Κοντός με πολύ μεράκι και όρεξη στο Fight Club του Αλιβερίου και στα πλαίσια της συνεργασίας με το Fightsports.gr μιλήσαμε με τον επικεφαλής αυτού του εγχειρήματος, τους στόχους του, τα στυλ που μπορεί να μάθει κανείς πλέον στην περιοχή, αφού θα έχει μία δυνατή επιλογή, ενώ ο στόχος είναι πάντα να αναδειχτούν νέοι αθλητές.

Κάνετε μία καινούρια αρχή στο Αλιβέρι. Ποιος είναι ο στόχος της σχολής και τι θα επιδιώξετε το επόμενο διάστημα;

«Στόχος της σχολής είναι να δείξουμε σε μικρούς και μεγάλους ποια είναι η σωστή πλευρά στις πολεμικές τέχνες.Κυρίως στον χώρο του kickboxing, γιατί τα τελευταία χρόνια έχουμε δει πολλές παρατυπίες από μη αναγνωρισμένους συλλόγους. Επίσης πολύ βασικό να αποκτήσουμε την εμπιστοσύνη απ΄τους γονείς των μικρών αθλητών πάνω στην δουλειά μας. Το επόμενο διάστημα θα επιδιώξουμε πάρα πολλά, όπως να φέρουμε νέους αθλητές στο αγωνιστικό κομμάτι του kickboxing και γενικά στον χώρο αυτό και να τους προσφέρουμε ευοίωνες προοπτικές και τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου».

Όπως ενημερωθήκαμε θα έχει τμήματα με τρία στυλ. Kickboxing, πυγμαχία, Jiu Jitsu. Θεωρείται πως αν κάποιος κάνει και τα τρία στυλ μπορεί να είναι ολοκληρωμένος;

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο κατά την γνώμη μου κάποιος αθλητής να είναι ολοκληρωμένος σε τρία διαφορετικά αθλήματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα είναι αρκετά υψηλό το επίπεδο του αθλητή και των γνώσεων».

Τα μαχητικά αθλήματα στην Ελλάδα ανεβαίνουν. Θεωρείται μελλοντικά πως θα δούμε διακρίσεις εφάμιλλες του Μιχάλη Ζαμπίδη στο kickboxing;

«Σίγουρα θα δούμε διακρίσεις ισάξιες με του Μιχάλη Ζαμπίδη και υπάρχουν ήδη πολλοί αθλητές στην Ελλάδα που έχουν προσόντα αλλά όχι την κατάλληλη βοήθεια».

Γιατί κάποιος να επιλέξει την δική σας σχολή για να προπονηθεί;

«Οι λόγοι που μπορεί κάποιος να μας επιλέξει για να προπονηθεί, είναι οι σύγχρονες εγκαταστάσεις που παρέχουμε, η άρτια οργάνωση και εξυπηρέτηση, η έμπειρη γυμναστική και προπονητική καθοδήγηση και η στενή διαπροσωπική σχέση. Επίσης ο χώρος μας είναι ενισχυμένος με όργανα Technogym, τελευταίας γενιάς, προσφέροντας έτσι σε όλους τους αθλούμενους πολυποικίλες μορφές εκγύμνασης.

Πέρα από τον ιδανικό χώρο προπόνησης και άθλησης, η σχολή μας θα παρέχει σε συνεργάτες μας, όπου θα μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση, συνδυάζοντας, σωστή διατροφή, άσκηση και άμεση αποκατάσταση τραυματισμών. Τέλος θα παρέχουμε εξοπλισμό της Joya,βιολογικά σνακς, ροφήματα, Energy Drinks, Wifi Internet Corner κι άλλα πολλά για τους αθλητές μας».

Εμείς να θυμίσουμε πως τα εγκαίνια του Fight Club Αλιβερίου γίνονται στις 3 Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης στις 08:00.

Η απόλυτα επαγγελματική σχολή για να γίνεις αυθεντικός μαχητής