14/05/2024

Γ.Σ Ηρακλής: Συνεχίζεται η ανοδική πορεία του Βασίλη Μαρη

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Γ.Σ Ηρακλής αναφορικά με τον Βασίλη Μαρη.


Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Νικητής στο GT Fight Show 4 o Βασίλης Μαρης. Ο αθλητής του Γιώργου Καψιμάλη αυτή τη φορά αγωνίστηκε στο main event της βραδιάς που διοργάνωσε ο σύλλογος του προπονητή, Τάσου Τσιριγκάκη Sport Center Corfu στην Κέρκυρα εις μνήμην του αδικοχαμένου αδελφού του, Γιώργου Τσιριγκακη.

Εκεί, ο Μαρης αντιμετώπισε τον Άγγελο Τσανάκα (Pantazis Team) σε αγώνα με όρους low kick τον οποίο και κέρδισε με ομόφωνη απόφαση ύστερα από συναρπαστικό αγώνα και κατά γενική ομολογία το καλύτερο παιχνίδι της βραδιάς.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος δηλώνει ο έμπειρος προπονητής, Καψιμαλης Γιωργος για τον αθλητή του τόσο για το αποτέλεσμα αλλά ιδιαίτερα για την υψηλή απόδοση του Βασίλη Μαρη και για τη συνεχή του άνοδο (έχει παίξει τα τελευταία χρόνια παρά το νεαρό της ηλικίας του με αρκετά αξιόλογους και έμπειρους αθλητές) τόσο σε αγώνες ΜΜΑ, όσο και σε αγώνες K1.

Επίσης ο Γιώργος Καψιμαλης ευχαριστεί θερμά τον Τάσο Τσιριγκακη για την άριστη φιλοξενία και το κοινό της Κέρκυρας για την ζέστη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν».