29/04/2024

Γιώργος Γκροπάι: Έχω μεγάλα όνειρα και βλέψεις για την καριέρα μου

Στις 12 Μαΐου οι Έλληνες φανς θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν στον Βόλο τον αγώνα του Γιώργου Γκροπάι με τον Τodor Petrus Hristo στο Clash of Titans.


Ο φορμαρισμένος αθλητής του Alexiou Titans Team προέρχεται από εκπληκτική πορεία με αποκορύφωμα την κατάκτηση της ζώνης WKN. Ο Γκροπάι υπόσχεται παρόμοια θέαμα και στον νέο του αγώνα.

«Επιστρέφω μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση στο Παρίσι και ο σκοπός μου σε κάθε αγώνα είναι να δώσω θέαμα στον κόσμο και αυτό σκοπεύω να κάνω και στις 12 Μαΐου», αναφέρει.

Ο  κόσμος ζητάει όλο και πιο συχνά από τον Γιώργο Γκροπάι να αγωνίζεται. Ο μαχητής των Titans εξηγεί τον λόγο που δεν τον βλέπουμε συχνά στην Ελλάδα.

«Είμαι σε πολύ καλή φόρμα εδώ και δυο χρόνια. Όλοι έχουν τελειώσει στον πρώτο γύρο με νοκ άουτ. Το 2019 είναι μια χρόνια γεμάτη εκπλήξεις και έτσι πιστεύω να συνεχίσει.

Ο λόγος που δεν παίζω συχνά είναι ο κλασικός λόγος τον χρημάτων. Όσο με πληρώνουν καλά θα συνεχίσω να παίζω. Υπάρχουν πολλές προτάσεις για το 2019 γι’ αυτό να είστε συντονισμένοι».

Ο αντίπαλος του Γκροπάι έρχεται με στόχο να κάνει την…ζημιά στον Βόλο. Ο Γκροπάι θέλει να δείξει στην πράξη πως υπερτερεί.

 «Ο αντίπαλος μου είναι ένας σκληρός αθλητής. Έχω δει κάποιους αγώνες του. Δεν έχω να πω κάτι. Είμαι γενικά άνθρωπος των πράξεων και δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια. Οπότε έχω μόνο να του δείξω πράγματα και όχι να του πω. Θα το δείτε όλοι στις 12 του μήνα».

Σε ερώτηση μας αν έχει στο στόχαστρο κάποιον εγχώριο αθλητή ο Γκροπάι βλέπει κυρίως τους αγώνες στο εξωτερικό.

 «Δεν με απασχολούν ιδιαίτερα οι αθλητές τς Ελλάδας. Δεν κοιτάω πλέον Ελλάδα. Έχω μεγάλα όνειρα και βλέψεις για τον εαυτό μου. Για να τα φτάσω σίγουρα πρέπει να βγω εκτός συνόρων. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κάποιον».

Στο τέλος της συνέντευξης ο Γκροπάι ευχαρίστησε όσους τον στηρίζουν.

«Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους φίλους μου, το προπονητικό μου team και τους  χορηγούς μου».