03/05/2024

Γιάννης Στοφορίδης: Με μία καλή πρόταση παίζω με Γρηγορακάκη

Με την νίκη στις βαλίτσες από την Γερμανία επέστρεψε ο Γιάννης Στοφορίδης που κέρδισε τον Vladimir Tok και απέδειξε πως βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του.


Ο Big Stofo έκανε μία επιβλητική εμφάνιση και ήταν εξαιρετικός για δύο γύρους καθώς είχε δύο νοκ ντάουν και στον τρίτο έκανε συντήρηση. Το Fightsports.gr επικοινώνησε με τον αθλητή, ρωτώντας τον για το τι μέλει γενέσθαι από εδώ και πέρα, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι λέγοντας πως το πλάνο που είχε πέτυχε 100%.

Αρχικά τον ρωτήσαμε αν το ματς πήγε όπως ήθελε και γιατί δεν επιχείρησε να τον τελειώσει στον τρίτο γύρο.

«Ήταν τέτοιο το πλάνο του παιχνιδιού. Βγήκαν οι τεχνικές και ταυτόχρονα αυτά που δουλεύαμε με τον δάσκαλο μου. Στον τρίτο γύρο ήθελα να κάνω κι άλλα πράγματα που δουλέψαμε», τόνισε σχετικά, ενώ για το πότε θα τον δούμε ξανά στο Glory απάντησε.«Είμαι πολύ χαρούμενος, μακάρι να έχουν και άλλοι Έλληνες τέτοιες ευκαιρίες. Σύντομα θα είμαι ξανά στο Glory».

Tελος για το εγχώριο ντέρμπι με τον Σταύρο Γρηγορακάκη που ζητάει ο κόσμος, ο Big Stofo έδειξε θετικός.»Τον έχω στο μυαλό μου τον Γρηγορακάκη. Με μία καλή πρόταση παίζουμε». 

Photo:Studio Karteris